cardio apparaat cardio fitness krachttraining

Cardio apparaat

Wist je dat, de Me-Mover een uitstekend cardio én krachttraining apparaat is? Door de hoge intensiteit gaat je lichaam snel over in de vetverbranding modus. Ook bouw je jouw conditie op met dit cardio apparaat. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht. 

Dat wil ik wel eens proberen!

Wat is cardio?

Cardio of cardio fitness is een manier om jouw uithoudingsvermogen te verbeteren. Met cardio fitness train je als het ware de conditie van je hart en longen. Een cardio apparaat kan je helpen om dit te trainen. Denk bijvoorbeeld aan een loopband, crosstrainer, hometrainer of roeitrainer. Toch kun je een cardio apparaat vaak enkel binnenshuis of in de sportschool gebruiken.

Met de Me-Mover sport je heerlijk in de buitenlucht. Ben je snel uitgekeken op jouw omgeving? Je kunt de Me-Mover ook inklappen en meenemen zodat je weer nieuwe routes kan ontdekken. Nog een voordeel: De Me-Mover biedt een hoge intensieve training waarmee je 33% meer calorieën verbruikt dan bijvoorbeeld bij een cardio apparaat als een airbike of traditioneel fietsen. Ook kan je de Me-Mover prima als krachttraining apparaat gebruiken doordat je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen traint. 

Welk cardio apparaat is voor mij geschikt?

Dat is voor iedereen persoonlijk. Houd je van fietsen? Dan kun je een airbike, spinningbike of ligfiets als cardio apparaat gebruiken. Houd je van hardlopen? Dan spreekt de loopband misschien voor zich. Een combinatie hiervan is de crosstrainer. Toch zijn er veel sporters die dit cardio apparaat als saai ervaren. Je kijkt continu naar een scherm waardoor de minuten voorbij kruipen. Past deze manier van cardio fitness niet bij jou? De Me-Mover is een fantastisch en uitdagend cardio apparaat, maar dan voor buiten!

cardio apparaat fitnessapparaat benen cardio fitness cardio training

"Een goed cardio-fitness apparaat waar je lekker mee in de buitenlucht je grenzen kunt opzoeken en verleggen qua fitheid"
- André de Bruin

Waarom je het beste de Me-Mover als cardio apparaat kan gebruiken

Verbrand meer in minder tijd, door de hoge intensiteit bespaar je met dit cardio apparaat zelfs tijd!

Cardio fitness, krachttraining en vetverbranding, alles in 1 fitnessapparaat

Ook inzetbaar als kracht training, je traint de 6 belangrijkste spiergroepen

Versterk je core en houding, op de Me-Mover sta je rechtop waardoor je ook nog eens goed gezien wordt!

Lage impact op gewrichten, zo kun je met een sportblessure nog door trainen

Verlicht stress en angst, sporten en bewegen draagt bij aan jouw mentale gezondheid 

conditie opbouwen 60 plus header

Ontdek de Me-Mover als cardio apparaat

Wil je het eens proberen? Boek een try-out. Wilma neemt je mee en geeft je handige tips. De kosten hiervoor zijn €25,- p.p. en mogelijk in de avonduren. Je start vanaf locatie Zwijndrecht of Ridderkerk. 

Veelgestelde vragen

Kun je afvallen met cardio?

cardio apparaat cardio fitness krachttraining

Cardio is niet noodzakelijk om af te vallen. Om te kunnen afvallen moet je lichaam in calorietekort komen. Een cardio apparaat kan hier wel bij helpen zodat je meer calorieën verbrandt. We raden cardio fitness wel aan! Het is belangrijk om in beweging te blijven, zowel fysiek als mentaal. 

Welk apparaat is het beste voor cardio?

cardio apparaat cardio fitness krachttraining apparaat

Als je het aan ons vraagt, dan zeggen we natuurlijk de Me-Mover. Je kunt altijd en overal trainen met dit cardio apparaat. De Me-Mover is ook inklapbaar zodat je ook andere omgevingen kan ontdekken. De impact op knieën, enkels en ruggengraat is ook radicaal lager dan bij hardlopen. Wel zo fijn als je last hebt van artrose of een sportblessure. En bovenal steel je de show met jouw Me-Mover tussen alle hardlopers en wielrenners. 

Stel een vraag