Afwisselende outdoortraining die fietsen, hardlopen en het trainen op de crosstrainer combineert
Nu aanmelden

training/clinic op me-Mover OF eLliptigo

Op zoek naar een leuke afwisselende outdoortraining die fietsen, hardlopen en het trainen op de crosstrainer combineert in een les van 30 of 60 minuten? Dan zijn de trainingen van Run on Wheels Ridderkerk echt iets voor jou. Het is een intensieve Low impact training waarbij spieren en gewrichten niet zo zwaar belast worden als bij hardlopen en je door de staande positie geen zadelpijn kan krijgen. Door de hoge staande positie vang je meer wind en is het calorieverbruik circa 33% hoger dan bij traditioneel fietsen (in een korter tijdbestek). Doordat je met een ElliptiGo of Me-Mover training minder kans heb op spierpijn en  blessures kan je vaker, langer en intensiever trainen.

Naast het krijgen van meer uithoudingsvermogen krijgen ook billen, bovenbenen en core een goede training. De trainingen worden in kleine groepjes gegeven  waarbij het dragen van een fietshelm voor eigen veiligheid verplicht is.

Wil je afvallen, aan je conditie werken of gewoon lekker buiten sporten en is een beetje regen en wind geen bezwaar dan ben je van harte welkom bij Run on Wheels Ridderkerk!

Heb je belangstelling ?
Dan daag ik jou uit om een afspraak te maken voor een tryout zodat je ervaart en weet of een ElliptiGo of Me-Mover training iets voor jou is. 

Rooster

Groepsles  60 minuten 
Me-Mover/ElliptiGo
 
Di.  : 19.30/20.00 - 20.30/21.00 uur  (hoog tempo)

Za. :   9.00/9.30 - 10.00/10.30 uur (laag/middelmatig)
 Starttijden kunnen wisselen.

     Stel een vraag