Me-mover huren?

Me-Mover huren bij Run on wheels ridderkerk?

Zelf niet in het bezit van een Me-Mover maar toch genieten van een tour? Bij Run on Wheels Ridderkerk kunt u terecht om de Me-Mover  te huren. Ook een tourrit met een groep onder begeleiding is mogelijk. Bekijk de prijslijst voor onze tarieven.

*Tip: Heeft u een blessure en kunt u even niet hardlopen? Huur dan tijdelijk een Me-Mover om uw conditie op peil te houden!

PRIJSLIJST
Full Body Workout

Spieren in benen, armen en rug worden versterkt. Ook train je evenwicht en coördinatie.

Cardiotraining

Conditie opbouwen en calorieën verbranden. 33% hoger dan traditioneel fietsen.

Low-impact

Impact op je knieën, enkels en ruggengraat is radicaal lager dan bij hardlopen. Kan het revalidatieproces versnellen

Comfortabel

De natuurlijke staande houding is stabieler en vermindert de druk op nek en rug.

Zichtbaar

Een hogere positie maakt het makkelijker om te zien en gezien te worden.

Hoge intensiteit

Een uitgebreide, intensieve en effectieve training in korte tijd.

Train altijd en overal

Buiten op diverse ondergronden en binnen op een speciale indoortrainer.

Inklapbaar

Eenvoudig in te klappen en mee te nemen in iedere personenauto.

Fitnessen in de buitenlucht? Wat dacht je van de Me-Mover

De Me-Mover biedt je een intensieve en optimale training voor het hele lichaam. Een  leuke, efficitente en eenvoudige manier om naast veel plezier tegelijkertijd veel calorieën te verbranden. Met het unieke systeem van de Me-Mover ontwikkel je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen in één.

De ontwikkeling van de Me-Mover is gebeurd met de ondersteuning van medische data en experts. Het zorgt daardoor voor een perfecte balans tussen belasting en spierontwikkeling.