Wat is de Elliptigo?

PLAN EEN TRY-OUT!

De Elliptigo helpt met het verbeteren van uw conditie!

De Elliptigo is de ideale oplossing om te kunnen hardlopen, fietsen en crosstrainen op één apparaat. Hierdoor ontstaat er een leuke en effectieve manier van trainen met een minimale belasting op de gewrichten. Zo kunt u met de meeste blessures pijnvrij (blijven) sporten.

Iedereen kan gebruik maken van de Elliptigo : kinderen, volwassenen, recreanten en geblesseerden sporters. Elliptisch fietsen is een ideale manier om uw conditie te verbeteren en om calorieën te verbranden. Daarnaast is het natuurlijk een leuke manier om te verplaatsen van A naar B.

PRIJSLIJST

DE ELLIPTIGO: 
HARDLOPEN EN FIETSEN IN 1

De ElliptiGo is een toestel dat het hardlopen simuleert, maar dan zonder de schadelijke impact op spieren en gewrichten. Hij trekt een breed scala van gebruikers aan en iedereen kan er in handomdraai mee vertrekken. De ElliptiGo is geschikt voor iedere sportieveling. Het maakt niet uit of je nu een recreatieve sporter of professioneel marathonloper bent.

De ElliptiGo biedt een gezonde efficiënte cardiovasculaire cross-training, ook voor geblesseerde sporters die toch hun conditie op peil willen
houden. Zoekt u een ander alternatief kijk ook eens bij de Me-Mover.

LOW-IMPACT

Impact op knieën, enkels en ruggengraat is radicaal lager dan bij
hardlopen. Kan revalidatieproces versnellen

COMFORTABEL

Geen last meer van zadelpijn door verminderde druk op nek en rug door "staande" houding

FULL BODY

Spieren in benen, armen en rug worden versterkt. Je traint ook evenwicht en coördinatie waardoor
je (romp)stabiliteit en houding aanzienlijk verbeteren

MOBIEL

Makkelijk mee te nemen past in bij alle voertuigen.

Stel een vraag