Elliptigo huren?

Elliptigo huren bij Run on wheels ridderkerk?

Zelf niet in het bezit van een ElliptiGo maar toch genieten van een tour? Bij Run on Wheels Ridderkerk kunt u terecht om de ElliptiGo  te huren. Ook een tourrit met een groep onder begeleiding is mogelijk. Bekijk de prijslijst voor onze tarieven.

*Tip: Heeft u een blessure en kunt u even niet hardlopen? Huur dan tijdelijk een ElliptiGo om uw conditie op peil te houden!

PRIJSLIJST

DE ELLIPTIGO:
HARDLOPEN EN FIETSEN IN 1

De ElliptiGo is een toestel dat het hardlopen simuleert, maar dan zonder de schadelijke impact op spieren en gewrichten. Hij trekt een breed scala van gebruikers aan en iedereen kan er in handomdraai mee vertrekken. De ElliptiGo is geschikt voor iedere sportieveling. Het maakt niet uit of je nu een recreatieve sporter of professioneel marathonloper bent.

De ElliptiGo biedt een gezonde efficiënte cardiovasculaire cross-training, ook voor geblesseerde sporters die toch hun conditie op peil willen
houden. Er is geen enkel ander toestel op de markt dat het hardlopen op zo'n succesvolle en leuke manier benadert als de ElliptiGo.