Elliptigo  huren?

PLAN EEN TRY-OUT!

Elliptigo huren bij Run on wheels

Zelf niet in het bezit van een ElliptiGo maar toch genieten van een tour? Bij Run on Wheels . kunt u terecht om de ElliptiGo  te huren. Bekijk de prijslijst voor onze tarieven.

*Tip: Heeft u een blessure en kunt u even niet hardlopen? Huur dan tijdelijk een ElliptiGo om uw conditie op peil te houden! 

PRIJSLIJST

DE ELLIPTIGO: 
HARDLOPEN EN FIETSEN IN 1

De ElliptiGo is een toestel dat het hardlopen simuleert, maar dan zonder de schadelijke impact op spieren en gewrichten. Hij trekt een breed scala van gebruikers aan en iedereen kan er in handomdraai mee vertrekken. De ElliptiGo is geschikt voor iedere sportieveling. Het maakt niet uit of je nu een recreatieve sporter of professioneel marathonloper bent.

De ElliptiGo biedt een gezonde efficiënte cardiovasculaire cross-training, ook voor geblesseerde sporters die toch hun conditie op peil willen
houden. Er is geen enkel ander toestel op de markt dat het hardlopen op zo'n succesvolle en leuke manier benadert als de ElliptiGo.

Me-Mover, ElliptiGo of Kickbike huren per maand?

Ben je 18 jaar of ouder dan kan je voor € 45.00 per maand onbeperkt sporten op de Me-Mover (onze topper), Kickbike of ElliptiGo. 6 dagen per week (dinsdag t/m zondag) van 10.00-17.00 uur (60 minuten per rit)

Geen ervaring op ElliptiGo of Me-Mover ? Maak dan eerst een afspraak voor een tryout (max. 2 personen) €15.00 p/p

Stel een vraag