Run on Wheels Ridderkerk de meest complete Me-Mover  shop in Nederland

De Me-mover vindt je bij run on wheels ridderkerk

De Me-Mover is een veelzijdig fitnessapparaat voor buiten tegen een betaalbare prijs. Hij biedt je een intensieve en optimale training voor het hele lichaam. Met dit unieke systeem ontwikkel je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen. Een super leuke manier om naast veel plezier ook veel calorieën te verbranden. Naast sportief gebruik ook goed bruikbaar voor woon-werkverkeer en te gebruiken bij blesssures en voor of na een operatieve ingreep. Of je nu marathonloper, ultrarunner, wielrenner, professioneel of recreatief sporter bent, de Me-Mover is geschikt voor iedereen. En ideaal om als begeleider van een hardloper mee te gaan tijdens de training.
De Me-Mover is makkelijk opklapbaar en makkelijk mee te nemen in de auto, trein of camper.

medische Brochure fitness Brochure

Me-Mover mat zwart