Run on Wheels Ridderkerk de meest complete Me-Mover  shop in Nederland

De Me-mover vindt je bij run on wheels ridderkerk

De Me-Mover is een veelzijdig fitnessapparaat voor buiten tegen een betaalbare prijs. Hij biedt je een intensieve en optimale training voor het hele lichaam. Met dit unieke systeem ontwikkel je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen. Een super leuke manier om naast veel plezier ook veel calorieën te verbranden. Naast sportief gebruik ook goed bruikbaar voor woon-werkverkeer en te gebruiken bij blesssures en voor of na een operatieve ingreep. Of je nu marathonloper, ultrarunner, wielrenner, professioneel of recreatief sporter bent, de Me-Mover is geschikt voor iedereen. En ideaal om als begeleider van een hardloper mee te gaan tijdens de training.
De Me-Mover is makkelijk opklapbaar en makkelijk mee te nemen in de auto, trein of camper.
Kom hem GRATIS proberen tijdens onze openingstijden of op afspraak na sluitingstijd.

medische Brochure fitness Brochure

Me-Mover mat zwart