Me-Mover Clinic

Ben jij er klaar voor om een nieuwe sport te ontdekken? Laat jezelf verrassen en maak kennis met de Me-Mover! Schrijf je in voor de Me-Mover Clinic op zondag 4 december of 18 december. 

Me-Mover Clinic 

De Me-Mover Clinic is voor mensen die kennis willen maken met de Me-Mover. Wilma is eigenaresse van Run on Wheels en Me-Mover dealer sinds 2017. Wilma leert je tijdens de clinic hoe je de Me-Mover veilig kunt gebruiken. Ook kom je er al snel achter, hoe leuk deze sport is! Natuurlijk ga je zelf ook een rondje Me-Moveren onder begeleiding van Wilma.

De clinic wordt op 4 december en 18 december om 10:00 uur en 12:00 uur gegeven en duurt ongeveer 1,5 uur. Je betaalt een kleine bijdrage van €5,- p.p. Vergeet jezelf niet aan te melden!

De clinic start in onze winkel. Toets het volgende adres in je navigatie: Passage 11, 3331CM Zwijndrecht

Dit krijg je van ons:

 • Laagdrempelige clinic voor beginners op de Me-Mover
 • Tips & tricks van onze enthousiaste Wilma!
 • Een flesje water en stuk fruit
 • Een lekker bakkie koffie of thee met een koekje voor de liefhebbers na afloop
 • Goodiebag inclusief cadeaubon voor gratis deelname aan een groepsles

Niet vergeten!:

 • We willen jou de aandacht geven die je nodig hebt! Het aantal maximale deelnemers per tijdstip is daarom 6. De clinic gaat sowieso door bij 4 deelnemers.

 • De clinic moet wel leuk blijven! En gaat dus alleen door met droog weer. Gaat de clinic niet door? Dan geven we dit op de dag zelf aan je door.

 • Heb je een helm? Neem deze vooral mee! Wel zo veilig. Heb je geen helm? Ook geen enkel probleem, maar geef het vooraf even aan ons door. We leggen jouw helm klaar inclusief een prachtig haarnetje. Onze tip: trek sportkleding aan, waar jij jezelf prettig invoelt.

 • De kleine bijdrage van €5,- p.p. Na inschrijving, ontvang je van ons per Whatsapp een Tikkie.

 • Iedereen is van harte welkom! Tenzij je onder de 18 jaar bent. Dan zien we je graag later nog eens terug.

 • Het draagvermogen van een Me-Mover is maximaal 100kg. 

Schrijf je hier in voor de clinic

Meld je middels onderstaand formulier aan voor de Me-Mover clinic. Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Selecteer daarnaast de gewenste datum en tijdstip. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestigingsmail en een Whatsapp bericht met daarin een betaalverzoek. 

Margo - revalideert van haar heupprothese 

Afgelopen december werd ik 60 jaar. Op 15 januari 2020 ben ik geopereerd en kreeg een nieuwe heup. Tot aan de operatie ben ik op de Me-Mover blijven trainen die ik in 2018 heb gekocht. De fysio vond het belangrijk dat ik in beweging bleef. Nu ben ik al weer buiten aan het trainen met mijn nieuwe heup en dat gaat prima op de Me-Mover, omdat de impact op mijn lichaam bijzonder laag is. De Me-Mover past dus prima in mijn revalidatie programma.

Patty - heeft problemen met haar knie

Wij, mijn man en ik, hebben nu sinds 7 nov 2019 een mover en zijn er erg tevreden over. Je moved er zo makkelijk 10 km mee weg. Helaas vanwege het slechte weer en wat problemen wat er precies met mijn knie is iets minder kunnen rijden. Maar de kniearts was erg enthousiast over de mover. En trouwens op de mover gaat het beter dan lopen. En de verkopers zijn super aardige mensen en ook erg geïnteresseerd. Ik zeg aanrader die mover.

Lenie - krijgt het hardloopgevoel weer terug

Vijf weken geleden voor het eerst kennis gemaakt met de Me Mover. Was al een tijd op zoek naar iets wat mij het hardloopgevoel weer terug zou geven. Helaas al 2 jaar geblesseerd. Tijdens de eerste kennismaking meteen zo enthousiast geworden dat ik de Me Mover voor een maand heb gehuurd. Eerst kijken of mijn knie goed bleef gaan en of ik het leuk zou blijven vinden. De afgelopen maand zonder pijnklachten genoten van het Me Moveren.Wilma en Aad, bedankt voor de goede service!

Stel een vraag