U wilt een elliptigo kopen?

PLAN EEN TRY-OUT!

De ElliptiGo:
Hardlopen en fietsen in 1

De ElliptiGo is een toestel dat het hardlopen simuleert, maar dan zonder de schadelijke impact op spieren en gewrichten. Hij trekt een breed scala van gebruikers aan en iedereen kan er in handomdraai mee vertrekken. De ElliptiGo is geschikt voor iedere sportieveling. Het maakt niet uit of je nu een recreatieve sporter of professioneel marathonloper bent. De ElliptiGo biedt een gezonde efficiënte cardiovasculaire cross-training, ook voor geblesseerde sporters die toch hun conditie op peil willen
houden. 

Brochure PLAN een try-out

ElliptiGO SUB

Het voordeligste model in de ElliptiGo serie is de SUB. Met dezelfde pedaalslag als gewoon fietsen en voorzien van 8 versnellingen Shimano derailleur.  
Kleuren : metal gun / licht blauw / oranje
Verkoopprijs € 999,00

ElliptiGO RSUB

Het volgende model in de ElliptiGo Subserie is de R-SUB. Met dezelfde pedaalslag als gewoon fietsen en voorzien van 8 versnellingen Shimano derailleur. 28 inch wielen en pittige schijfremmen. 
Kleuren : metal gun / licht blauw / oranje
Verkoopprijs € 1499,00

ElliptioGO 3c kopen in Ridderkerk

ElliptiGO 3C

Het instapmodel ElliptiGo 3C biedt een goede mogelijkheid om kennis te maken met de low impact harloopbeweging van dit type elliptische fiets. Ideal voor een itgebalanceerde cardiotraining in vlak of licht hellend terrein.
Verkoopprijs € 1999,00

ElliptioGO 8c Run on Wheels Ridderkerk

ElliptiGO 8C

De meest verkochte en populaire elliptische fiets ter wereld, de ElliptiGO 8C levert de beste combinatie van prijs en prestaties. Het is de keuze van professionele atleten, fitness enthousiasten tot recreatieve sporters.
Kleuren : zwart / groen /oranje en rood
Verkoopprijs: €2799,00

ElliptioGO 11r te koop bij Run on Wheels Ridderkerk

ElliptiGO 11R

Met carbon pedalen en 11 versnellingsnaaf is de ElliptiGO 11R de lichtste, snelste en meest veelzijdige elliptische fiets van de wereld. De ElliptiGO 11R levert ultiem comfort en prestaties op het gebied van elliptische fietsen.
Kleur : mat zwart met witte belijning.
Verkoopprijs: €3999,00

ElliptiGO 8C

Wij verkopen deze zeer nette ElliptiGo 8C voor de klant.

Prijs € 2249.00

Onderdelen voor de ElliptiGo

Onderdelen en onderhoud

Run on Wheels Ridderkerk verzorgd ook het onderhoud en reperaties van de ElliptiGo en Me-Mover.  

Bekijk alle onderdelen

Stel een vraag

Versturen