U wilt een elliptigo kopen?

De ElliptiGo:
Hardlopen en fietsen in 1

De ElliptiGo is een toestel dat het hardlopen simuleert, maar dan zonder de schadelijke impact op spieren en gewrichten. Hij trekt een breed scala van gebruikers aan en iedereen kan er in handomdraai mee vertrekken. De ElliptiGo is geschikt voor iedere sportieveling. Het maakt niet uit of je nu een recreatieve sporter of professioneel marathonloper bent. De ElliptiGo biedt een gezonde efficiënte cardiovasculaire cross-training, ook voor geblesseerde sporters die toch hun conditie op peil willen
houden.

Brochure PLAN een try-out
ElliptioGO 3c kopen in Ridderkerk

ElliptiGO 3C

Het instapmodel ElliptiGo 3C biedt een goede mogelijkheid om kennis te maken met de low impact harloopbeweging van dit type elliptische fiets. Ideal voor een itgebalanceerde cardiotraining in vlak of licht hellend terrein.
Verkoopprijs € 1999,00

ElliptioGO 8c Run on Wheels Ridderkerk

ElliptiGO 8C

De meest verkochte en populaire elliptische fiets ter wereld, de ElliptiGO 8C levert de beste combinatie van prijs en prestaties. Het is de keuze van professionele atleten, fitness enthousiasten tot recreatieve sporters.
Kleuren : zwart / groen /oranje en rood
Verkoopprijs: €2799,00

ElliptioGO 11r te koop bij Run on Wheels Ridderkerk

ElliptiGO 11R

Met carbon pedalen en 11 versnellingsnaaf is de ElliptiGO 11R de lichtste, snelste en meest veelzijdige elliptische fiets van de wereld. De ElliptiGO 11R levert ultiem comfort en prestaties op het gebied van elliptische fietsen.
Kleur : mat zwart met witte belijning.
Verkoopprijs: €3999,00

Onderdelen voor de ElliptiGo

Onderdelen en onderhoud

Run on Wheels Ridderkerk verzorgd ook het onderhoud en reperaties van de ElliptiGo en Me-Mover.

Bekijk alle onderdelen