Dit zeggen onze klanten over
Run on Wheels Ridderkerk
Schrijf ook uw recensie

Richard van Zantvliet (hardloper)

15 mei 2024
Ik ben al zo’n 20 jaar vrij fanatiek bezig met hardlopen maar liep de laatste jaren steeds vaker tegen overbelasting blessures aan wat enorm frustrerend is omdat ik gewoon de nodige kilometers moet maken om op een redelijk niveau te blijven.
Alternatieve manier van trainen helpen zeker zoals fietsen maar toen ik tijdens een rondje lopen een keer een Me-Mover zag was mijn interesse meteen gewekt. Na wat googelen kwam ik al snel uit bij Run on Wheels, toen nog Ridderkerk maar inmiddels in Zwijndrecht.
Na een voorlichting door de eigenaresse Wilma heb ik toen een proefrondje gemaakt en ik was meteen verkocht.
Ik heb toen gekozen voor de Me-Mover Speed omdat je hiermee toch wat harder kunt en deze in mijn ogen er ook wat mooier uitziet.
Het is een hele fijne manier van alternatief sporten en een goede cardiovasculaire training. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wil. Soms doe ik een relaxed rondje gewoon als herstel, dan weer een pittige training met versnellingen die ontzettend lijken op intervaltraining zoals bekend bij hardlopers.
Ik kan zeggen dat mijn beenspieren en heupspieren door de Me-Mover zeker sterker zijn geworden met als gevolg dat mijn belastbaarheid voor het hardlopen zelf ook weer is toegenomen en ik inmiddels ook weer marathons kan lopen.
Wat mij betreft is de Me-Mover (Speed) dus echt een aanrader!!
Het is een manier van bewegen die je spieren die je tijdens het hardlopen ook gebruikt (je core) ook versterkt en ook een prima alternatief is voor de cardiovasculaire training. En dit zonder de schokbelasting die het hardlopen met zich meebrengt.
Daarnaast is de Service bij Run on Wheels ook perfect en word je altijd snel en klantvriendelijk geholpen door Wilma en Aad, die het onderhoud en de reparaties verzorgt.
Kortom als je op zoek bent naar een originele en alternatieve manier van bewegen omdat je snel tegen (overbelastings)blessures aanloopt zou ik de Me-Mover absoluut een kans geven. Je kan altijd sowieso een vrijblijvende proefrit maken.

20231002 180451

Hanneke (hardloop trainer en sportmasseur)

17 oktober 2023
Enige tijd geleden kreeg ik een voetblessure waarbij hardlopen pijnlijk en niet mogelijk was. Als hardloper, sportmasseur en hardloop trainer wist ik dat deze blessure niet binnen een week voorbij zou zijn.
Stilzitten was geen optie voor mij en ben opzoek gegaan naar een alternatief.
Al snel kwam ik de Me-Mover en Run on Wheels op Google tegen.
Gelijk heb ik contact gezocht met Run on Wheels, een dag later was een proefrit mogelijk. Na een paar onwennige rondjes op het winkelplein, een groter ronde op de Me-Mover Fit onder begeleiding van Wilma gemaakt.
In de huurperiode heb ik Me-Movers Fit en Speed mogen proberen.
Het is heerlijk om op de Me-Mover door de polder te bewegen, te sporten en de conditie op peil te houden.
Op de Me-Mover rol je de voet niet af zoals bij het hardlopen, hierdoor ervaarde ik geen pijn aan de onderkant van mijn voet. Na behandelingen bij de fysiotherapie ben ik inmiddels van de voetpijn af.
Na anderhalve maand in het bezit te zijn van een Me-Mover Speed is 1 ding is zeker; de Me-Mover Speed blijft, wil niet meer zonder en is prima te combineren met hardlopen.
Regelmatig komt er een fietser naast mij rijden en ontstaat er een leuk gesprek over de Me-Mover.

Nick Flore (Fysio/podoloog)

4 oktober 2023
Eerste persoonlijke indrukken van een fysio/podoloog met een Me-mover. Mijns inziens, uit eigen persoonlijke ervaring,  is de Me-mover zeer geschikt voor sportieve doeleinden ( en nu eens niet sportschool gebonden maar lekker buiten!!)
Alsmede voor :
1)  revalidatie na voet, knie, heup en wervelkolom operaties mbt kracht,  hart-long conditie en gewrichtsfunctie.
2) Dieet ondersteuning.
3) Behoud van conditieniveau van voormalige topsporters waarbij de hiellandingsklap niet meer mogelijk is door pijn in de hiel, enkel, knie, heup of               wervelkolom
4) Behoud van " happy hormons".
5) Lekkerrrr buiten bezig zijn.
6) Iedereen die kan wandelen kan het snel leren en het is heel veilig omdat je niet hoeft af te stappen.

Stefan 2

Stefan

16 augustus 2023
Als hardloper zag ik ergens in 2019 op social media de me-mover. Dat vond ik meteen interessant.
Ik had kort daarna een proefritje geregeld en was gelijk enthousiast en heb er één aangeschaft.
De me-mover is namelijk een hele leuke aanvulling op het hardlopen. Ik loop vaak 4 a 5 keer per 
week en haal regelmatig meer dan 70km per week. Soms zijn mijn benen dan wat gevoeliger. 
Daarnaast is het lopen ook blessure gevoelig. Met de me-mover kan ik zonder mijn gewrichten zwaar 
te belasten heel goed sporten. Als ik wat last heb van bijvoorbeeld mijn achillespees, mijn knieën of
kuiten dan kan ik zonder problemen en pijn op de me-mover trainen. Dat kan ik ook op mijn racefiets 
stappen, maar dan moet ik veel langer sporten om hetzelfde trainingseffect te hebben. Met de memover kan ik in een hele korte tijd toch een pittige training doen. En het is super leuk. Overigens heb 
ik de Elliptigo ook wel eens geprobeerd. Dat is ook leuk, maar de me-mover vond ik veel leuker en 
het is ook minder groot en gemakkelijker meenemen in de auto. 
Bovendien zorgt de me-mover er voor dat mijn romp (core spieren) sterker worden. Mijn trainster zei 
dat ik een mooiere / betere loophouding had nadat ik vaker op de me-mover had gesport. Ik kan het 
iedereen aanraden

Screenshot 20240330 162023 WhatsApp

Tineke

30 maart 2024
Mijn vriendin en ik kwamen via google de me-mover tegen. We zeiden toen dat gaan we een keer uitproberen. We hebben het niet samen gedaan.
Het duurde even, maar na een afspraak voor een proefles, was ik, direct verkocht. Nog twee afspraken gemaakt om toch zeker te weten dat het leuk is om te sporten met de me-mover.
Aangezien ik arthrose in mijn knie heb en fietsen best belastend is, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en toch een me-mover gekocht.
Het is heerlijk om te doen, je staat er ontspannen op en voor je weer weet ben je en uur verder.
Mijn vriendin en ik hebben er allebei een we spreken geregeld af om een rondje te doen.
Het geeft een bevrijdend gevoel, en toch sport je zonder dat je veel inspant.
Een aanrader voor iedereen die toch wil bewegen en geen pijn door arthrose wil hebben.

Femke

Femke

19 september 2023
In de winter 2022/23 brak ik 4 wervels als gevolg van osteoporose. De broosheid van de wervels is ontstaan doordat ik al 30 jaar veel moet liggen vanwege een neuropathie in beide benen na diverse rugoperaties. Dit wordt ook wel fbbs genoemd(failed back surgery syndrome). Ik ben wel altijd veel blijven fietsen, maar op een ligfiets.
Om niet weer wat te breken moet ik nu meer rechtop zijn. Belasting van de wervels is een prikkel tot normale bot groei.
Omdat lopen zonder steun lastig is en maar beperkt vol te houden ging ik op zoek naar een manier om dit te doen met steun. Een rollator was geen optie, zocht iets sportievers
waarmee je ook cardiovasculair kan trainen.
Na enige tijd zoeken op internet vond ik de me mover. Dus op naar Zwijndrecht, liggend in de auto.
Na even oefenen leek me dit de manier om te revalideren. De beweging is niet moeilijk, maar blijven staan als je stopt vond ik lastig. Het vertrouwen, dat je niet omvalt moet groeien. Met een blauwe me mover speed gingen we weer terug naar Zeeland. Ik maak nu dagelijks een rondje om Veere en ben de actieradius langzaam aan het vergroten.
Het is heerlijk om weer intensief te kunnen bewegen zonder al te veel pijn. Het is ook een hele fijne beweging en voor mij een verademing weer rechtop staand te kunnen bewegen. Ik ben er van overtuigd, dat veel mensen, die nu met de rollator lopen nog kunnen voortbewegen met de me mover. Dat is veel gezonder en voorkomt snelle veroudering

IMG 20230817 WA0001

Saskia

17 augustus 2023
Ik heb ooit een keer in Ridderkerk Me-Movers voorbij zien komen. Toen wist ik totaal niet wat het voor ding was. Ik ben toen op google gaan zoeken en kwam Run on Wheels op Zwijndrecht tegen. Ik heb wat problemen met lopen en was na 15 min. al helemaal versleten. Ik liep toen ook bij de fysio en die zei ook steeds dat ik meer moest gaan bewegen, maar sporten lukte echt niet. Toen zag ik op Facebook de Moederdag actie voor een gratis proefrit bij Run on Wheels langskomen. Ik heb zitten twijfelen om het te doen, maar ben toch overstag gegaan. Ik heb een leuke les van Wilma gehad, en ik geloof een week erna een app gestuurd naar Wilma dat ik er 1 ging kopen bij hun.Langzaam opgebouwd en zit nu na 2 maanden aan ritjes van 25 km, en heb veel minder pijn.  Op vakantie gaat de Me-Mover ook mee. Voor mij is het nog fijner dan fietsen want dan krijg ik zadelpijn en rugpijn.Ik ben er dus super blij mee !! 

Peggy

Peggy

2 augustus 2023
Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Peggy van der Vliet getrouwd met Nico en woon in Scharendijke met onze 3 honden. Voor wij in 2008 in Scharendijke kwamen wonen waren mijn man en ik regelmatig in de sportschool te vinden, bij de verhuizing besloten buiten te gaan sporten. Dat werd hardlopen / joggen echter toen mijn man de diagnose MS kreeg in 2013 hield dit voor ons op. (alleen ging ik niet vaak genoeg) Na lang zoeken ben in bij toeval in contact gekomen met de Me Mover, en direct een afspraak gemaakt bij Wilma voor een Try-Out. Een beetje sceptisch op de Mover gestapt, ik dacht dat kan ik nooit, en direct verslaaft. Alles op alles gezet om er één op korte termijn aan te schaffen en in die zelfde maand (december 2020) is dat gelukt. Inmiddels een kleine 9.000 km gemaakt en nog steeds gelukkig verslaafd, het liefst zou ik op de dagen dat ik niet hoef te werken altijd een rondje te doen, maar in de praktijk is dat voor mij lastig. De rondes die ik doe zijn meestal rond de 30 km soms wat langer en soms wat korter maar geen uitdaging is mij te gek qua afstand. Tegenwoordig ben ik met mooi weer niet meer alleen op pad met de Mover maar neem ik mijn jongste hondje graag mee die al eerder in zijn karretje zit dan dat ik de Me Mover heb gepakt. Het mooie van de Me Mover vind ik dat je eigenlijk nooit spierpijn hebt en na een lange rit helemaal kapot kan zijn maar na een half uurtje rusten kan je weer, je lichaam hersteld dus vrij snel. Ondertussen ben ik ook wat afgevallen dus dat is mooi meegenomen 😊

20230129 104411

Jolanda

26 juni 2023
Als fanatiek hardloopster die richting de 50 gaat kreeg ik een blessure aan mijn achillespees, deze was genezen toen begon me andere achillespees….omdat ik toch graag wilde sporten, want het hardlopen ging niet, kwam ik via mijn buurvrouw terecht bij de me-mover specialiste Wilma. Na een gezellig telefoon gesprek gelijk in die week een proefles gepland.
Na afloop van deze les was ik meteen enthousiast, wat een top ding! Ik was zo overtuigd van het feit dat deze me-mover mijn nieuwe sport zou gaan worden dat ik er 1 heb aangeschaft. Tot op de dag van vandaag zo enorm blij mee, heb al heel wat kilometers gemaakt. Steeds als ik het hardlopen ga opbouwen is er weer een andere blessure die begint….en met de me-mover heb ik nergens lastig van.
Het is fantastisch om lekker toch te kunnen blijven sporten met de me mover als hardlopen niet lukt.
Kortom voor mij een prima uitkomst om te kunnen blijven sporten.
Dankjewel Wilma voor je goede support en uitleg!

Patricia

31 januari 2023
"Bijna 2 jaar geleden, in 't voorjaar zag ik een 'ding op drie wielen'...een vrouw erop, helemaal verhit maar ze zag er uit dat ze heerlijk bezig was op 'dat ding' !!! Ik dacht hè, dat ga ik eens ff opzoeken. Wat is dat en hoe doe je dat ?
Ik was toen op zoek naar iets wat weining of geen ongemak had tijdens het sporten maar wel met een groot effect, nou dit was toevallig natuurlijk !Tijdens mijn zoektocht uitgekomen bij Run on Wheels in Ridderkerk, 3 weken op proef de Me-Mover mee gekregen en ik was verkocht !!! Top ding !!!Heb 'm mezelf kado gedaan voor m'n 50e verjaardag en geen minuut spijt van gehad.Het heeft zoveel voordelen zoals geen zadelpijn zoals bij fietsen, geen last van knieen, enkels en rug zoals ik had bij hardlopen. Ik merk aan mijn lijf dat ik goed in m'n vel zit en als ik s'morgens op pad ben geweest dat ik daar de hele dag energie en plezier van heb.Mijn lijf vind 't leuken ik ook.Beste beslissing ooit !!!

Edith

27 januari 2023
 Een aantal jaren geleden (in 2016 alweer) ben ik bij de groepsles van Wilma begonnen op de ElliptiGo omdat ik graag weer buiten wilde sporten. Hardlopen is niets voor mij en zocht dus iets anders om toch buiten bezig te zijn. Na enige tijd kwam de me-mover en was ik helemaal om. Heerlijk om buiten bezig te zijn en 80% van je spiergroepen te gebruiken en je conditie op pijl te houden. Iedere week ga ik met de groep een uur trainen waarbij Wilma ons begeleid, de route uitzet, je motiveert en soms “leuke” oefeningen verzint voor onderweg. Toen we in coronatijd ook niet meer met de groep weg konden heb ik een eigen me-mover gekocht en ga sindsdien ook bijna ieder weekend nog wel even op pad met de me-mover. Je kan hem ook heel handig inklappen en meenemen in de auto als je eens een andere omgeving wilt verkennen. Dit heb ik al diverse keren gedaan. Tevens zijn er steeds meer (wieler)wedstrijden en tourritjes waar je aan mee kan doen. Deze zijn altijd erg gezellig en leuk.  Oh ja, en als je eens een lekke band hebt staat Aad in de werkplaats voor je klaar . 

Sarina

26 januari 2023
De ME-MOVER - door mij officieel uitgeroepen tot “mijn aankoop van het jaar 2022”. Hardlopen was mijn uitlaatklep. Heerlijk alleen door het bos rennen eventueel met mijn hondjes. Voor mij eigenlijk de beste manier om mijn hoofd leeg te maken. Helaas werd het hardlopen steeds moeizamer. Door mijn leeftijd 50+ had ik erg veel last van stijfheid in mijn spieren en dan met name in de benen. Ik zat in een cirkel van hardlopen, fysio, osteo en weer opnieuw starten met hardlopen, fysio, osteo. Op den duur gaat hier echt de lol vanaf.Hardlopen was voor mij (hopelijk tijdelijk) geen optie meer. In het begin mis je het niet zo maar verder in de tijd ga je toch wat missen.Een aantal maanden geleden had ik iemand horen vertellen over een alternatief voor hardlopen. Je slaat dit op in je hersenpan met de bedoeling daar even in te duiken maar dat was ik natuurlijk weer compleet vergeten. Totdat ik deze persoon op de ME-MOVER tegenkwam. Oh ja, hersencel werd weer wakker.Ik heb me bij Wilma gelijk aangemeld voor een proefles. Ik vond het geweldig. Ik kwam er eigenlijk gelijk redelijk op weg. Zullen mijn snowboardskills wel zijn. Ik heb de ME-MOVER een week gehuurd maar ik wist na de proefles eigenlijk al wel dat dit een “match made in heaven” was. Huur mover ingeleverd en gelijk mijn eigen ME-MOVER meegenomen. Ik wil er eigenlijk 3x per week mee weg maar heb ondertussen wel ondervonden dat sommige weersomstandigheden niet handig zijn. Afgelopen week hadden we sneeuw. Weken daarvoor stormachtige wind. Ik probeer het wel hoor maar het is eigenlijk niet te doen. Nu is de dooi flink ingezet en ik verheug me al op morgen. Als het licht is dan stap ik op, ga een rit doen door de natuur om vervolgens af te sluiten met een heerlijke omelet in een leuk restaurant. En wat ik ook heel leuk vind; meenemen op vakantie. Ik heb al aardig wat provincies in NL doorgekruist met mijn ME-MOVER. Er is bijna geen leukere manier om zo de omgeving te verkennen.
Lieve groet,Sarina

Manon

24 januari 2023
Ik heb sinds begin corona mijn eigen Me-Mover. Ik ben in aanraking gekomen met de Me-Mover via een collega van mij die een clinic had georganiseerd om eens te proberen. Toen corona begon en ook tennissen niet meer mocht zocht ik een alternatief. Hardlopen zit er voor mij niet meer in. Ik kon bij Wilma voor een periode de Me-Mover huren, dat was een prima oplossing om te ondervinden of ik deze echt wel ging gebruiken.
Nu, jaren later, Me-Mover ik nog minimaal 2x per week. Gemiddelde afstand is ongeveer 20 km. Ik woon bij de Rotte en een rondje Rotte is met die afstand ideaal ! Ik kan niet wachten tot het weer langer licht is, dan ben ik weer minimaal 4x per week op de Me-Mover te vinden. In de vroege ochtend voor een thuiswerkdag kan ik heerlijk genieten van de mooie natuur om me heen. 

Monique

15 januari 2023
Na mijn hernia operatie wilde ik graag buiten blijven sporten, omdat ik dat toch het leukst vind. Ik ben ook lid geweest van de sportschool maar dit heb ik niet lang volgehouden omdat het al snel saai werd. Ik was op zoek naar een activiteit waarbij ik aan m’n conditie kon werken maar het mocht niet belastend voor mijn gewrichten zijn omdat ik ook last van artrose heb.Via een kennis kwam ik bij Wilma van Run on Wheels terecht en heb ik in 1e instantie een tijd aan mijn conditie kunnen werken op de ElliptiGo. Later heb ik de overstap naar de Me-Mover gemaakt, deze heb ik nu ruim 2 jaar. Door te trainen op de Me-Mover kan ik mijn conditie op peil houden en merk ik dat ik me echt fitter voel. Omdat je op de Me-Mover verschillende spiergroepen traint merk je dat deze spieren ook echt sterker worden. Het allerleuks vind ik het om in groepsverband of samen een ritje op de Me-Mover te maken, maar ook alleen kan je prima op pad en aan je conditie werken.  

Debby van der Net

6 januari 2023
Hardlopen deed ik; maar echt leuk vond ik dat niet. Steeds maar weer hetzelfde rondje van zo'n 6 
à7km, verder kwam ik niet. Bij het lopen op harde ondergrond kreeg ik snel last van knieën en 
heupen. Ik moest iets anders gaan doen; zag iemand rijden op een Elliptigo en ben op zoek gegaan. 
Ik kwam bij Run on Wheels terecht, heb me laten informeren en plande voor de volgende dag een 
proefrit op de Elliptigo én de Me Mover. Twee dagen later was ik de trotse eigenaar van mijn eigen 
Me Mover. Op de Mover heb ik ondertussen al heel wat kilometers gereden, waaronder de Toer 
voor ALS in Limburg, het NK Me Moveren in beneden-leeuwen en de omloop van Zandvoort 
waarvan de eerste kilometers op het circuit worden gereden.
Na drie jaar vond ik het tijd voor een extra uitdaging en heb ik bij Run on Wheels ook een Elliptigo 
gekocht. Voordeel hiervan is dat deze versnellingen heeft en je ook bij flinke wind een stevige 
workout kan doen. Heerlijk is het om de keuze te hebben: een korte hele intensieve training op de 
Mover of juist een duur training op de Go, maar andersom kan natuurlijk ook.
Kortom; Let’s Go en Let’s Move

Rita & Joke

5 januari 2023
Wat een uitkomst is de me-mover !!
Na lang zoeken eindelijk een trainingsapparaat gevonden waarmee we buiten kunnen sporten zonder dat de gewrichten te zwaar belast worden.
In het verleden hebben we veel geskied, geskeelerd en hard gelopen.
Na een ongelukkige val tijdens het skiën , waren zowel het hard lopen, skeeleren en het skiën
niet meer mogelijk.
Trainen bij de sportschool was wel mogelijk, maar we zijn meer van het actief buiten bezig zijn en naast wandelen en fietsen zochten we toch een andere uitdaging.En ja, die hebben we gevonden in de ”ME-MOVER”Eerst 1 me-mover aangeschaft en later ook een tweede om samen te kunnen trainen en tochtjes te maken.
Als het weer het toelaat ( is bijna altijd wel) , zijn we een paar keer per week lekker buiten met onze me-movers.Het is zowel een fysieke uitdaging als puur genieten.

Een paar blije me-mover gebruikers

sportblessure

Richard Dunk

29 december 2022
Helaas door artrose in mijn knieen werd "hardlopen"voor mij een drama met blessures!
Door een positief verhaal over Me-Moveren waarbij er geen belasting op de knieen komt, maar wel alle spieren getraind kunnen worden,
werd ik nieuwsgierig. Na een "probeermoment"" bij RunonWheels was ik meteen enthousiast.
Nu 3 jaar later nog steeds erg blij mee.

Peter de Vette

3 december 2022
Na een proefles van Wilma op de Me Mover gelijk enthousiast geworden. Niet alleen over de Me Mover maar ook de manier van begeleiding door Wilma.

Dinsdagavond is nu vaste prik om een uurtje te moven en de conditie op peil te houden.

De Me Mover is voor mij een mooie afwisseling met fietsen en spinnen

Emma Andersson

14 oktober 2022 
Wat een
geweldig apparaat !
Via lotgenoten in in aanraking gekomen met de Me-Mover en na een proefles enthousiast geworden. Door artrose in beide knieën kan ik niet lang meer wandelen en ben ik gestopt met sporten. Maar op de Me-Mover heb ik minder last en kan ik weer heerlijk mijn gang gaan. Je voelt dat de gewrichten weinig worden belast en je kunt de beweginguitslag van je knieën zelf bepalen. Voor mij is het een fantastische manier om mijn spieren te trainen en mijn lijf voor te bereiden op de nieuwe knieën die ik zal krijgen. Ik hoop dat de Me-Mover me ook zal ondersteunen in de revalidatie straks. Als fysiotherapeut kan ik deze manier van trainen iedereen aanbevelen.

Josephine Buskes

23 september 2022
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben sinds twee maanden de trotse bezitter van een Me-Mover. En zoals dat gaat met zoiets, je wilt wel aandacht van anderen, en die heb ik volop. Veel vragen onderweg over hoe het werkt en waar je hem kunt krijgen en soms ook hoe duur hij is. Ik vertel er graag over.
Zo begon het : na jarenlang gepassioneerd hardlopen moest ik daar helaas mee stoppen vanwege serieuze problemen in de onderrug (o.a artrose). Ik was echt even radeloos Hoe moest ik nu verder zonder hardlopen? Tot ik me de Elliptigo herinnerde. Nou als je dat intikt kom je automatisch bij Wilma uit. Maar bij de proefrit ben ik niet ver gekomen ondanks het geduld en de instructies van Wilma. Ik durfde er niet op.
Toen kwam Wilma met de Me-Mover en dat lukte redelijk die eerste keer. Opstappen, stoppen en weer doorgaan, Wilma op haar eigen Me-Mover in de buurt, bochten maken en tot slot een hellinkje waar ik niet op kwam.
Een week later had ik er een gekocht: een witte. Wilma en haar man kwamen hem 's avonds brengen en Wilma heeft alles rustig uitgelegd: de rem vastzetten, inklappen
en uitklappen, laten voelen dat je hem maar een klein stukje achteruit kunt verplaatsen (tot je weerstand voelt), de bandenspanning..... En ook dat ie niet bedoeld is voor stunts. Hahaha ik ben bijna 70 dus no worries there. Een keer in de week ga ik met een groepje en Wilma trainen en dat is gezellig en ontspannen. Elke keer leer ik er weer iets bij.
Als ik nu vanuit huis op m'n Me-Mover stap ben ik direct zen, ik geniet ervan om door de natuur te me-moveren, wel over fietspaden, heerlijk is dat.
Dus als je aan je conditie wilt werken, maakt niet uit welke beperking je hebt, ga me-moveren Op naar Wilma en die heeft nog wel meer pijlen op haar boog. Er is zogezegd voor elk wat wils.Eerst dacht ik nog: wat jammer, geen fun runs meer, geen Devil Trails, geen Urban Trails, maar..... Er zijn voor de Me-Mover ook toertochten en wedstrijden, zelfs een NK. 
Dus wat ga je doen dit weekend? Juist ja.

Moniek

21 september 2022
Al zou ik vaker op de me-mover willen stappen dan tot nu toe lukt, het blijft erg leuk. Ik merk dat ik ook steeds vrijer durf te zijn en soms lekker door de bochten ga. Ik ben geen sporter, maar dit vind ik erg leuk.
Nadat ik 1 proefles heb gedaan was ik verkocht. Ik hoop nog veel leuke ritjes te maken en ondanks dat ik niet heel regelmatig op de me-mover sta heb ik eigenlijk nooit spierpijn of zo.
Ik vind het een echte aanrader.

Linda

14 september 2022
Het was heel prettig om eerst een try-out te kunnen doen op de Me-Mover en Elliptigo. Ik dacht dat ik voor een Elliptigo zou gaan, maar gelijk in de try-out had ik al door dat de Me-Mover beter bij me paste. Lekker compact en wendbaar en makkelijk op te bergen en mee te nemen!

De instructie van Wilma was super fijn om goed en veilig met de Me-Mover uit de voeten te kunnen.

Ik gebruik de Me-Mover wekelijks en ben er heel blij mee. Ik kan Run on Wheels van harte aanbevelen vanwege de warme vriendelijkheid van Wilma en de goede service.

Wilma en Henk van der Berg

21 augustus 2022
wij zijn erg blij met de goede uitleg en advies van Wilma en na paar dagen huren van de me mover er nu zelf 1 aangeschaft..Henk heeft slijtage in zijn voeten en kan daardoor nu niet meer hardlopen ..dit is echt een goede workout en niet belastend voor zijn voeten..leuk ook dat je verschillende spiergroepen kunt trainen en je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt voor mij word het heel rustig opbouwen met mijn bekken klachten en verminderde spierspanning in mijn benen ..maar zoals Wilma zegt heel rustig opbouwen en ieder stukje is er 1

Marianne Hoogendam-Keizerwaard

5 augustus 2022
wat een fijne begeleiding van Wilma. Aparte afspraak gemaakt om in de avonduren een privéles van haar te krijgen en dat lijkt overdreven maar dat is het niet. In het begin was ik bang en wilde ik niet dat Wilma mijn stuur losliet. Ik huurde voor een maand een Me-Mover bij haar en werd super enthousiast.. Ik kan eigenlijk niets qua sport beoefening. Door ernstige rugklachten met schroeven en een neurostimulator in mijn lijf en benen die alle kracht verloren hadden ,wist ik niet hoe ik weer fit moest worden.
Juist die benen zijn voor mij belangrijk om te trainen, maar overal kreeg ik een blessure van. Nu nergens last van en ik sta iedere morgen om 6 uur in de ochtend ( lekker rustig op het fietspad) op en rij dan een rondje in Barendrecht. Ik kom elke dag een beetje verder. Vandaag mijn eigen mooie blauwe Me-Mover opgehaald bij Wilma.
Wat een feest! een heel fijn betrouwbaar adres met echt aandacht voor de klant.

Wim Eggink

14 juli 2022
Ik gebruik sinds de Corona de Memover en ben zeer tevreden, buitensport is toch gezonder als binnensport. Na twee lessen bij Wilma had ik nog niet veel hoop, het ‘ vals plat ‘ in Ridderkerk was mij te machtig, maar wonder o wonder na twee maanden kon ik zelfs de dijken hier in de Biesbosch temmen. Mij gewrichten blijven soepel en mijn lichaam vaart er wel bij. Meestal ben ik ‘ s morgens op pad, wellicht komen wij elkaar tegen

Stella

27 mei 2022
Wilma en haar partner geven een grandioze service!
Wat een klasse!
Ik heb bij hen vorig jaar een step gekocht en de achterband bleef steeds een beetje leeglopen.
Vandaag heel prettig geholpen en een TOPservice gekregen. Waar vind je dat nog? Bijna nergens, maar wel in Ridderkerk/Zwijndrecht!
Ben blij dat er nog zulke bedrijven/mensen bestaan.

Janine van der Linden

8 mei 2022
De clinic voor de me-mover was heel leerzaam. Alles werd op een rustige en enthousiaste manier uitgelegd. Echt een aanrader om de clinic te doen voordat je een me-mover aanschaft.

Petra de Ouden

12 maart 2022
Ik ben bijna 51 en heb ernstige artrose aan beide knieën. In augustus krijg ik een prothese. Ik fiets veel en ben graag buiten maar omdat ik veel pijn heb tijdens het lopen voel ik me erg beperkt. Ik was al een tijdje aan het lezen over de Me-mover en raakte steeds enthousiaster.

Na eerst een try out bij Wilma te hebben gevolgd was ik om. Sowieso erg fijn om handige tips te krijgen, je voelt je dan een stuk zekerder.

Ik heb de Me Mover nu 2 dagen in huis en rij met gemak 12 km zonder pijn. Heerlijk in de natuur ik voel me vrij en heb gelijk een goede workout! In de toekomst wil ik langere ritten gaan maken en hoop ik mijn beenspieren op te bouwen en de knieklachten te verminderen.

Ik ben erg blij met het advies van Wilma, de service en de uitleg. Ze neemt echt de tijd voor je. Ik vind de me mover een geweldig apparaat! Je bent buiten, traint hard en ook nog blessure vrij wat wil je nog meer!

Marja

15 december 2021Sinds enkele weken heb mijn eigen Me-Mover, zo blij mee! Uit mezelf ben ik niet zo sportief aangelegd. Op wandelen was ik al nooit zo dol en mijn linkerknie vindt dat ook niet fijn. Fietsen doe ik alleen voor nuttige ritjes van A naar B. Om daar fysiek conditie of spieren mee op te bouwen kost veel te veel tijd. Zoiets 'moeten' doen omdat dat gezond is hou je gewoon niet vol. Met mijn Me-Mover is bewegen wél leuk. Ook met een klein rondje en weinig tijd heb ik het gevoel echt wat gedaan te hebben, zonder het gevoel te hebben dat mijn lijf het niet aan kan. Conditie, spieren, ik pakt alles mee, met een intensiteit die ik volledig zelf bepaal. En ja, af en toe lekker langzaam op de Me-Mover kan ook .

Sharon & Kiomi

24 november 2021
We hebben saampjes een mooie kickbike gekocht bij Wilma.
Zijn er superblij mee, we kunnen er goed onze conditie mee opbouwen.
Zeker een aanrader! 

Carolienne Boddé

12 november 2021Alweer ruim een half jaar geniet ik keer op keer van m'n Me-Mover !

Het is en blijft echt een fantastisch gevoel; zowel tijdens de inspannende rit, tijdens een mooie break in de natuur en uiteindelijk het heerlijke gevoel als ik moe en voldaan weer de straat in kom rijden.

Wilma nogmaals bedankt hiervoor !

Lucie en Melis Glavimans's

15 oktober 2021
Wij zijn zeer tevreden met de kick bike en maken er regelmatig gebruik. Vinden het een goede aankoop die we hebben gedaan ,en hebben er geen spijt van je bent lekker bezig..groetjes van ons en succes verder in het nieuwe pand in Zwijndrecht,blij dat jullie een nieuw onderkomen hebben gevonden

Johan Vollenbregt

4 oktober 2021
Na een lange tijd van steeds verder toenemende knieklachten kwam ik op het punt dat lekker buiten sporten vrijwel uitgesloten was. Hardlopen gaf heftige pijnklachten. Fietsen was al jarenlang problematisch. Dus week ik noodgedwongen uit naar de sportschool en dan vooral de crosstrainer. Tot ik bedacht dat als ik die zonder heftige klachten kon gebruiken, een elliptigo mogelijk ook zonder problemen te gebruiken zou zijn. En dan gaat de buitenwereld weer open voor lekker sporten. Dus een afspraak voor een try-out gemaakt met Wilma van Run on Wheels. Na een korte uitleg samen een proefrit gemaakt. Qua conditie even een uitdaging, maar ik straalde van oor tot oor. Wat een gaaf apparaat. De beslissing was snel genomen, de elliptigo aangeschaft en binnen enkele dagen aan huis afgeleverd. Sindsdien al vele ritten gemaakt. Steeds wat verder tot inmiddels 48 km in een paar uur. Natuurlijk voel ik weleens i ets aan de knieën, maar niet de heftige pijn die ik kende van na het hardlopen. Nu vooral de grenzen respecteren en gedoseerd opbouwen. En bovenal genieten van lekker sporten in de buitenlucht. 
Kortom, prachtig apparaat, fijn bedrijf, goede service! Ik ga nog veel jaren genieten en raad de elliptigo aan bij vrienden en bekenden, zo ook Run on Wheels als bedrijf met kennis van zaken en goede dienstverlening.

Jan

30 september 2021
Hoi wilma.Hij bevalt prima..ga gemiddeld n keer of 3 per week op pad.Voel ook dat t steeds beter gaat en dat mijn beenspieren sterker worden..Dus ik zeg..n goeie koop

Brigitte van Dijk

20 augustus 2021
Vandaag een try-out gedaan met de me-mover en de elliptigo. Fijn om zo de verschillen kunnen ervaren.
Uiteindelijk erop uit gegaan met de me-mover, onder begeleiding van Wilma. En wat was het leuk!

Peter

21 juni 2021
Ik wilde meer bewegen in de buitenlucht. Dus eens een proefles op de kickbike gedaan.
Echt een aanrader als je nog niet zeker weet of een kickbike echt iets voor je is.
Ik heb een super goed en eerlijk advies gekregen, vriendelijke service gehad en de kickbike is helmaal gemonteerd en op maat afgesteld.

Super bedankt

Tine

20 juni 2021
Met het gezin een clinic op de me mover gevolgd. Ik was eerst een beetje huiverig hiervoor maar door de goede en geduldige uitleg van Wilma is het helemaal goed gekomen was het zeer geslaagd!

Bianca M

14 juni 2021
Zaterdag heb ik met 3 vriendinnen een clinic gevolgd. Na eerst met goede uitleg van Wilma de kick-bike, stand up-bike, Elliptigo en Me-mover geprobeerd te hebben kozen we alle 4 de route op de Me-Mover te doen. En dat is goed bevallen. De basis vaardigheden zoals opstarten, remmen en bochtjes maken werden goed uitgelegd en geoefend. Wilma had echt de tijd voor ons, legde alles goed uit en daagde ons tijdens de route ook uit. Het was heel leuk om te doen. Een sportief uitje wat ik kan aanraden. Een activiteit die ik vaker wil doen.

Thomas monkelbaan

17 mei 2021
Super geholpen met advies en expertise wat betreft de memover

Gerhard Ris

15 mei 2021
Als 60+ roeier met lage rug klachten en gewrichtspijn bij hardlopen is de Me-mover voor mij een uitkomst. Ik roei enkel in meermansboten, dus door corona kwam mijn 1 x in de week stevig sporten in de knel.
Tot voor kort fietste ik elke dag en wandelde veel. Laag intensiteit duurtraining.
Hard fietsen vond ik al een te hoog risico. Inmiddels is dat door electrofietsen enorm veel gevaarlijker geworden.
De Me-mover gaat bij een harde training niet zo hard. Verder train ik mijn rug beter.
De beentrap voelt eigenlijk net als die in de roeiboot. Verder is het net een traploop training. Als je wilt kan je een zware training draaien. Leuker buiten dan binnen.
Wilma van Run on Wheels geeft ook leuk enthousiast goed les in de techniek. Ook goed als ski training want slalom techniek heuvel af is ook al leuk om te doen.
Onze Me-mover staat snel buiten en karren maar. Dat gemak van even snel een leuk rondje doen maakt ook dat het ook elke dag gebeurt.
Je kunt ook maar 1been trainen als je wilt. Sowieso een van de trainingen maar extra handig bij een geblesseerd been.

Stijn

10 april 2021
Afgelopen weekeinde me-mover geprobeerd en gekocht.deze week 3 x op de me-mover weggeweest 2 x 7.5 km en 1 x 11 km met de laatste keer al een gemiddelde snelheid van 17 km/u super super super leuk om te doen helemaal lekker om weer eens “ hard te lopen” met de snelheid van fietsen .voor het eerst sinds jaren weer plezier in sporten en door lichamelijke beperking van bindweefsel aandoening onder voeten weer eens hard gelopen.dit is zo een leuk apparaat en heerlijk om weer eens zo veel inspanning te kunnen leveren .
En Aad en Wilma super toffe lui die je goed informeren hartelijk dank daarvoor
Mvg Stijn scholte 56 jaar en weer actief door de me-mover

ElliptioGO 3c kopen in Ridderkerk

Wim

27 oktober 2020
Vandaag langs geweest voor een onderhoudsbeurtje aan mijn Elliptigo. De service was super en wat zijn Wilma en Aad toch aardige mensen.
Ging weer blij naar huis, en ga weer een jaartje genieten van mijn Elliptigo. Dank jullie wel!

Anton & Annemarie

20 september 2020
Wat hebben wij een leuke Me Mover try out gedaan met Wilma.
Leuk ontvangst en een fijne professionele uitleg. Dank je; wij zijn enthousiast over de Me Mover!!

Francine

17 september 2020
"5 dagen eigenaar van een kickbike, de stoere cross fix gekozen en hij bevalt prima. Mijn doel is, om naast hardlopen met mijn stoere jack russell, haar af en toe ook mee te nemen met de kickbike. Dinsdagavond een voorzichtig testrondje gemaakt op een veilig stuk fietspad en vandaag ons vaste rondje gedaan. Zelfs het stukje aan de lijn, liep zij keurig naast mijn step. Wilma bedankt voor je goede zorgen en uitleg, ik heb er veel van opgestoken. Jullie service is geweldig !!! Groetjes Francine" 

R.Köhler/S. Jansen

Run on Wheels is een fijn betrouwbaar bedrijf. Men staat altijd voor je klaar. 3 jaar geleden hebben wij een Elliptigo gekocht. Deze kochten wij om onze conditie op niveau te houden tijdens een loopblessure. Je kan er perfecte cross trainingen op doen en een goede conditie houden of opbouwen. Je traint de meeste spieren in je benen zonder stootbelasting. Per toeval zagen we de me-mover doordat wij nieuwe banden op haalde voor de Elliptigo. Proefles genomen, daarna een demo Me-mover een maand gehuurd, en ja een nieuwe gekocht. Wat een topapparaat!!! Met de Me mover train je bijna alle spieren van je benen met de nadruk op de kuiten en bilspieren en core. Met de Me-mover kun je zelfs intervaltrainingen nabootsen. Inmiddels trainen we gevarieerd op de Elliptigo, Me-mover en gewoon hardloper. Een fijne combinatie zonder blessures.

Joke

22 augustus 2020
Dit jaar een Me-Mover aangeschaft na een maand huren om te kijken of het echt wat voor me is. Het is me fantastisch bevallen. Na jaren niet kunnen hardlopen vanwege de knieën heb ik nu weer een gelijksoortige ervaring. Lekker buiten aan de conditie werken. Hard bikkelen tegen de wind in en lekker racen voor de wind uit. Door de wieltjes kom je gemakkelijk over bobbels en wildroosters. Mijn conditie is er echt op vooruit gegaan en mijn benen zijn veel sterker geworden en ik geniet weer van mijn training buiten. Een aanrader!

Ed van der Velden

30 juli 2020
Sinds enkele weken volg ik lessen op de Me-Mover bij Runonwheels. Het.is superleuk om te doen en de begeleiding van Wilma is helemaal top. De lessen zijn gezellig en er wordt flink getraind. Je kunt op je eigen niveau meedoen en het voelt echt goed voor je lichaam. En dat alles ook nog eens in de heerlijke buitenlucht.
Als je echt een unieke ervaring wilt mag je dit niet missen.
Runonwheels is professioneel en kundig.

Liz Baas-Molenaar

25 juli 2020
Sinds mei heb ik een Me-Mover. In het begin nog wat onzeker maar na een paar keer moveren werd het steeds leuker. Eén tot twee keer per week doe ik naast mijn andere sport een tochtje Me moveren in de buitenlucht. Heerlijk!
Tot twee jaar terug kon ik nog hardlopen wat ik altijd heel lekker vond. Door blessures ging dat niet meer en tot mei kon ik geen andere vervanging van het hardlopen vinden die enigszins dezelfde voldoening gaf. Dus ja voor mij is het een welkome aanvulling op het sporten.
Mijn volwassen zoon die best sportief en sporttherapeut is gaat er ook regelmatig op. Hij zegt dan dat een ritje op de Me-Mover een prima work-out is.
Dus ja ik ben er erg blij mee!

ElliptioGO 8c Run on Wheels Ridderkerk

Gerard Bronder

20 juli 2020
Na meer dan 20 jaar te hebben hardgelopen en voetballen moest ik nood gedwongen op zoek naar een andere en voor mij bevredigende vorm van sporten. Ik (50 jaar) mis wat kraakbeen in één knie en heb beginnende artrose. De arts adviseerde mij om te gaan fietsen maar nadat ik dat heb geprobeerd en dat mij niet is bevallen, ging op ik verder op zoek. En zo kwam ik uit bij een ElliptiGo , het grote voordeel vind ik is dat je na een uurtje al een goede work-out hebt gedaan wat vergelijkbaar is met hardlopen. En ik heb helemaal geen last van mijn knie, wat ik met hardlopen wel had. Ik kwam uit bij runonwheels en Wilma heeft me erg goed en deskundig geholpen. Ik kon voor een week een ElliptiGo huren en bekijken of het wel bevalt. En na een paar lekkere bakkies koffies, ben ik dus trotse eigenaar van een ElliptiGo 8C en ga 2 x per week een rondje van ongeveer 20 km en dat voelt fantastisch!

Ronald

17 juli 2020
Na een ski ongeluk in maart 2020 kreeg ik te horen dat het kraakbeen in bij heupgewricht dermate ernstig beschadig was, dat de enige oplossing een nieuwe heup zou zijn. Ook kreeg ik van de specialisten te horen dat ik moest stoppen met hardlopen (met ieder jaar een marathon) en ook tennissen werd afgeraden.
Ik ben inmiddels 57 jaar, maar sportte nog altijd 3-4 keer per week en ging dan ook op zoek naar iets dat ik nog wel kan doen.
Toen ik hoorde dat de me-mover ook wel werd gebruikt bij de revalidatie van mensen met knie- en andere gewrichtsaandoeningen besloot ik hem een maand geleden eens bij Wilma te gaan proberen.
Ik heb hem eigenlijk gelijk daarna gekocht, en gebruik hem inmiddels 3-4 x per week met afstanden van 20 tot 45 km per keer ! Heerlijk om een paar bruggen mee te pakken (Brienenoordbrug is wel een leuke uitdaging) en je hartslag even lekker op te jagen. maar ook een beetje rustig cruisen is ook mogelijk.
Mijn conditie is in een paar weken weer terug op mijn oude niveau, en mijn heupgewricht is veel soepeler geworden. De Artrose geneest natuurlijk niet, maar mijn heupoperatie heb ik nu voorlopig uitgesteld.

Ronald

Typisch Winnifred

3 juni 2020
Als hardloper en wandelaar was ik benieuwd naar de Me-Mover, omdat het soms wel eens lekker is om onbelast te kunnen knallen en toch te werken aan je spieropbouw.

Zelfs in Coronatijd was ik welkom om een proefrit, één op één, te maken waarbij alle voorzorgsmaatregelen in acht werden genomen.
Eigenlijk was ik na de flinke rit met Wilma al heel enthousiast, maar voor de zekerheid heb ik er eerst eentje gehuurd voor een week.

Om daarna terug te komen en een me-mover aan te schaffen, want oh wat is het een fijn apparaat. Ik maak er best wat kilometers mee en het is telkens weer genieten. Je lijf is aan het werk zonder dat je er spierpijn van krijgt.
De service bij Run On Wheels is heel goed en de sfeer gemoedelijk. Alles kan en mag en er zijn mogelijkheden tot groepsuitjes met andere me-mover gebruikers.
Ik ben fan!

Adri van Denderen

19 mei 2020
Medio 2019 ben ik moeten stoppen met hardlopen. Problemen met de knieën. Sinds die tijd op zoek naar een alternatief. Dat heb ik gevonden in de Me Mover. Ik ben met de aankoop zeer goed geholpen door Wilma. Een uitgebreide uitleg en prima proefrit hebben mij doen besluiten om de Me Mover aan te kopen begin april dit jaar.
Daar heb ik inmiddels een kleine 200 km mee gereden en bevalt prima. Geen last met de knieën en toch flink bewegen. Mijn doel is om drie keer per week een ritje te doen. Dat lukt bijna elke week omdat het echt een leuke en sportieve activiteit is.

Lisa de Man

26 april 2020
Super leuke introductie les gehad 5 kilometer rondje gedaan vond het waanzinnig leuk wel pittig op het einde maar wat een ervaring. En leuke opties om voor te kiezen. Als je wilt huren of groepslessen of strippenkaart. Ik heb gekozen voor een strippenkaart. Ik heb er zin in ;-). 
Wilma is zeer behulpzaam en weet waar ze het overhebt. De introductie les is dan ook zeer handig en leerzaam je word vriendelijk ontvangen met een leuk gesprek en na afloop wat drinken 

Ada

22 april 2020
De Me-Mover is voor mij de uitvinding van de eeuw! Heerlijk in de buitenlucht, eigen route en tempo. Of toertochten maken met een groep(je) Daar ik rug en knieklachten heb, was hardlopen voor mij geen optie, sportschool vond ik al niks...kan iedereen de Me-Mover aanbevelen. Zeker de gratis clinic is een aanrader, zeer professioneel gegeven door Wilma. Er is wel een gevaar : voor je het weet ben je verslaafd, ook door het enthousiasme van Wilma. "Run on Wheels een echte aanrader!!"

Manella

05 april 2020
Inmiddels meer dan 10 lessen van 30 minuten gevolgd bij Wilma. Gezellig, ieder op zijn eigen niveau. Sportief en een goede service!

Trea

01april 2020
Vandaag weer een rondje gemaakt op de Me-Mover. Ik heb hem nu 2 maanden en het bevalt mij prima. Het is een mooi compact apparaat die makkelijk mee te nemen is. De combinatie met hardlopen bevalt mij. Al met al super tevreden over mijn aankoop bij Wilma van Run on Wheels.

Wilma W.

10 maart 2020
Ik had bij een fitness test van de gemeente Ridderkerk de Me mover zien staan en informatie gevraagd. Ik wilde graag wat training vanwege een slechte knie en hardlopen geen optie is. Ik kreeg afgelopen maandag een clinic. Na eerst wat onwennig erop en wat rondjes met Wilma ernaast, ging het zo leuk, dat we zelfs een klein tripje gemaakt hebben. Ik was benieuwd naar de volgende dag, ik had geen last van de knie. Ik heb mij gelijk opgegeven voor wat meer training. 

Petra

3 maart 2020
In 2018 liep ik de Me-Mover tegen het lijf. Toen had ik nog mijn twijfels omdat ik als Fibromyalgie patiënt (weken delen reuma) al veel dingen had geprobeerd en niet kon doen. Lopen, sportschool, zwemmen en yoga. Of ik vond het niet leuk of mijn lichaam protesteerde na afloop verschrikkelijk. In 2019 besloot ik een clinic bij Wilma te doen en na afloop nam ik ook nog deel aan de groepslessen. Zo kon ik kijken of het ik het leuk bleef vinden en of mijn lichaam het bleef accepteren. Inmiddels heb ik mijn eigen Me-Mover en ben min of meer verslaafd geraakt.
Voor fibromyalgie patiënten is het belangrijk om toch te blijven bewegen en de Me-Mover bleek voor mij de oplossing. Mijn lichaam en geest varen er wel bij. Ik heb geen moment spijt gehad van de aankoop. Eindelijk kan ik nu weer heerlijk sporten ook al gaat het de ene keer wat beter dan de andere keer. Een aanrader voor iedereen en het proberen zeker waard. 

Margo 

29 februari 2020
Afgelopen december werd ik 60 jaar.  Op 15 januari 2020 ben ik geopereerd en kreeg een nieuwe heup. Tot aan de operatie ben ik op de Me-Mover blijven trainen welke ik in 2018 heb gekocht. De fysio vond het belangrijk dat ik in beweging bleef. Nu ben ik al weer buiten aan het trainen met mijn nieuwe heup en dat gaat prima op de Me-Mover omdat de impact op mijn lichaam bijzonder laag is.
Past dus prima in mijn revalidatie programma.

Joram

6 februari 2020
De Me-Mover bevalt erg goed. Het biedt mij een prima alternatieve training naast het hardlopen. Verder is het ook gewoon een leuke work-out in de buitenlucht!

De afgelopen weken ben ik geblesseerd geweest en heb ik minder kunnen hardlopen dan normaal. Met de Me-Mover heb ik in die periode toch behoorlijk wat conditietraining kunnen doen.

Ik ben dus heel tevreden met de Me-Mover. Daarbij waardeer ik de service en advisering door Run on Wheels; die vind ik zeer goed!
 

Annemiek Nusteling

26 januai 2020
Me-mover clinic was geweldig. Het was wennen, maar Wilma is heel geduldig en legt het goed uit. Het apparaat is heel goed in je training te gebruiken naast het hardlopen.

 

Monique Franssen

26 januai 2020
Ik ben zelf in bezit van een ElliptiGo en heb afgelopen zaterdag aan de Me-Mover clinic meegedaan. Het was eerst wat onwennig maar zodra je het onder de knie hebt is het een erg leuke training in de buitenlucht. De Me-Mover is een stuk zwaarder en intensiever dan de ElliptiGo waarbij je meer spiergroepen traint. Door een hernia heb ik krachtverlies in één been, dit kan je op de Me-Mover gerichter trainen. Voor de afwisseling zeker een aanrader.

Patty

19 december 2019
Wij, mijn man en ik, hebben nu sinds 7 nov '19 een mover en zijn er erg tevreden over. Je moved er zo makkelijk 10 km mee weg. Helaas vanwege het slechte weer en wat problemen wat er precies met mijn knie is iets minder kunnen rijden. Maar de kniearts was erg enthousiast over de mover. En trouwens op de mover gaat het beter dan lopen. En de verkopers zijn super aardige mensen en ook erg geïnteresseerd. Ik zeg aanrader die mover.

ElliptioGO 8c Run on Wheels Ridderkerk

Wim

29 oktober 2019
Net een Elliptigo gekocht. De hulp en service van Wilma waren prima. Bij mijn eerste bezoek hebben we de Elliptigo en Me Mover uitgeprobeerd waarna ik met een Me Mover naar huis ging. Daarna toch de Elliptigo een week gehuurd en mijn keus gemaakt.

De hulp en het enthousiasme van Wilma voelen als een warm bad. Dank hiervoor en ik ga heel veel plezier beleven aan mijn Elliptigo.


Sandra Stam en Johan Kok

28 oktober 2019

Hey Wilma, ondanks dat wij echt gekozen hebben voor de Elliptigo (één jaar geleden) was de try-out op de Me Mover van vandaag superleuk. Het is een totaal ander apparaat met meer impact op je hele lijf. Lekker om te doen en je voelt het direct aan je hele lijf. Dank je wel voor de mogelijkheid, leuk om een keer te doen met onze loopgroep.

Groetjes Sandra en JohanRichard

07 oktober 2019

Sinds een paar maanden op de Me-Mover fantastisch geen last meer van blessures ( rug,knie en hiel ).Al honderden kilometers gereden perfect alternatief voor hardlopen.Ik raad het iedereen aan die last heeft van hardloop blessures.Een goede begeleiding gehad van Wilma en geeft goede en veilige clinics.

Ria

04 oktober 2019

Onlangs bij Wilma een Me-Mover clinic bijgewoond was erg leuk duidelijke uitleg en begeleiding naast de Me-Mover ha ha alle begin is moeilijk maar na enige tijd lukte het al aardig al zeg ik het zelf maar er is nog veel gewenning aan te leren om zo wat vrijer en zekerder op de Me- Mover te stappen en er mee om te gaan .
Ben via mijn zus Petra met de Me-Mover in aanraking gekomen en zo ook bij Wilma dus mensen die dit lezen en een nieuwe sportieve uitdaging zoeken kom het zeker een keer proberen bij run on wheels Ridderkerk Wilma 's positiviteit en enthousiasme helemaal top en wie weet raakt u ook besmet met het Me- Mover virus.

Groetjes Ria

André de Bruin

23 september 2019

Ik was op zoek naar een cardio apparaat om buiten te gebruiken.
Via internet kwam ik de Me Mover tegen, dit leek het apparaat waar ik naar op zoek was. Vervolgens een afspraak gemaakt met Run on Wheels voor een sessie om de Me Mover uit te proberen.Na deze sessie, welk zeer goed is bevallen, toch enige twijfel om er één aan te schaffen.
Run on Wheels gaf aan dat de mogelijkheid er is om er één te huren om te kijken of het toch wat is. Zo gezegd zo gedaan, de Me Mover voor een maand gehuurd.
Dit is zeer goed gegaan en vervolgens één aangeschaft.
Aansluitend na aanschaft op vakantie, de Me Mover mee en ook goed gebruik van gemaakt. Inmiddels bij elkaar de Me Mover twee maanden in gebruik en dit is naar alle tevredenheid.
Een goed cardio-fitness apparaat waar je lekker mee in de buitenlucht je grenzen kunt opzoeken en verleggen qua fitheid.

Liesbeth Dunsink

5 september 2019

Vandaag een proefles op de Elliptigo gedaan. Wilma liet ook meteen de Me-Mover zien. Dus werd de proefles uitgebreid zodat ik ze alle twee uit kon proberen.Deskundig werd ik onder de arm genomen zodat de basisbeginselen van opstappen, stoppen, afstappen en bochten nemen goed onder de knie kwamen. Daarbij mag dat "onder de arm" nemen bijna letterlijk genomen worden. Wilma let goed op de veiligheid.

Daarna een rondje waarbij halfweg gewisseld werd van Elliptigo naar Me-Mover.
Compleet andere bewegingen en ander gevoel maar wel alletwee een heel goed gevoel. Nu maar eea laten bezinken en nadenken.

Lenie de Wit

3 september 2019

5 weken geleden voor het eerst kennis gemaakt met de Me Mover. Was al een tijd op zoek naar iets wat mij het hardloopgevoel weer terug zou geven. Helaas al 2 jaar geblesseerd. Tijdens de eerste kennismaking meteen zo enthousiast geworden dat ik de Me Mover voor een maand heb gehuurd. Eerst kijken of mijn knie goed bleef gaan en of ik het leuk zou blijven vinden.De afgelopen maand zonder pijnklachten genoten van het Me Moveren dus afgelopen zaterdag na het eerste NK huiswaarts gekeerd met mijn eigen Me Mover. Daar ga ik een hoop plezier van hebben!

Wilma en Aad, bedankt voor de goede service!

Petra de Ruiter

31 juli 2019

In April dit jaar heb ik een proefrit gemaakt met de Me-Mover onder begeleiding van Wilma, en vond dit gelijk leuk. Ik heb me daarna gelijk ingeschreven voor een 10 rittenkaart voor de groepslessen van 30 minuten. De groepslessen zijn leuk en gezellig en het is ook nog goed voor je conditie, diverse spiergroepen in benen, billen, buik, rug en armen worden aan het werk gezet. En je heb ook nog eens contact met andere personen die in de les zitten.
Ik vind het zo leuk dat ik inmiddels zelf een Me-Mover heb gekocht en ben er erg blij.
Afgelopen zondagmiddag heb ik met Wilma een ronde van circa 19 km gedaan, en vond het erg leuk. Groetjes Petra.

Karin Verhoeven

30 juli 2019

ONTSPANNEN DOOR INSPANNEN !!
Dat is wat er bij mij gebeurt als ik beweeg op de Me-Mover. Ik ben blij dat ik Wilma heb leren kennen. Erg leuk om met Wilma aan kop een heerlijke rit te maken.

Rutger de Jong

29 juni 2019

Een maand of twee voor de marathon in Rotterdam kreeg ik een enkelblessure. Lopen zat er niet in en daarom ging ik op zoek naar een alternatieve training. In eerste instantie dacht ik aan de Elliptigo, maar toen Wilma me de Me-Mover liet zien, leek die veel meer aan te sluiten. Na een maand huren was ik verkocht. De Me-Mover is hard trainen, maar ook erg leuk. En kon ik de marathon gewoon uitlopen ondanks de geringe normale loopkilometers.
Het duurde even tot het vakantiegeld voor ik eindelijk zelf een Me-Mover kocht, maar ik ben er erg tevreden mee. Ook in de afgelopen warme dagen (record 40 C) kun je op de Me-Mover doortrainen als het voor lopen te warm is. Via een merenroute wist ik er met zwemstop toch 50 km uit te persen bij 36 C :)Ik word er ook steeds beter in. In het begin vond ik heuvels en bruggen nog vrij moeilijk. Nu vind ik het gaaf om te sprinten tegen een zo steil mogelijke heuvel.Wat ook fijn is, is dat Wilma meedenkt voor, tijdens en na de aanschaf, ze is zelf duidelijk ook enthousiast over de Me-Mover. Ik hoop dan ook dat ze nog meer klanten weet over te halen naar het NK Me-Mover te gaan.

Peter van Gent

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen bij Wilma met lessen op de Elliptigo. Dit als aanvulling op het fietsen. Het was een andere beweging en inspanning die ik in de proefles al snel onder de knie had.
Op zich kan je met de Elliptigo even snel jezelf verplaatsen als op de fiets hetgeen wel eens leuke situaties opleverde als je mensen passeerde op de racefiets. Zeker af en toe een wedstrijdje met Wilma hield het spannend.
Heb ook een aantal ritjes meegedaan die georganiseerd zijn in Zeeland, Goeree-Overflakkee en Zandvoort waarbij er zelfs een rondje over het circuit gereden moest worden. Later is door Wilma de Me-Mover geïntroduceerd en deze heb ik uitgeprobeerd. In het begin vond ik dit niet zo leuk als de Elliptigo.
Op een gegeven moment daar we in de groep moesten wisselen van de Elliptigo naar de Me-Mover steeds meer gaan genieten van dit grappige vervoersmiddel.
Zeker daar je hiermee veel intensiever sport dan op de Elliptigo. Zo ben ik zeker verslaafd geraakt aan de Me-Mover. Zelfs de Brienenoordbrug over is zeker te doen!
Ook kan je snel gaan op de Me-mover maar niet zo snel op op de Elliptigo.
Afwisseling om kracht te zetten op de Me-mover is ongekend. Je kan dit per been doen, allebei tegelijk, kleine snelle bewegingen maken of lange halen! Alles is mogelijk, daarom blijf ik het doen. Zeker in wekelijkse groep is dit gezellig om een rondje Ridderkerk te doen met wisselende routes.
De beslissing om er een te kopen is nog niet genomen daar het makkelijker en gezelliger is dit wekelijks te doen.
Voorlopig hoop ik dit nog te kunnen doen buiten het fietsen om.
Tot ziens in Ridderkerk bij Wilma,

Peter van Gent

Mireille Baart 

15 april 2019

Het jaar 2017 was voor mij als hardloopster een succesvol jaar. Ik verbeterde mijn persoonlijke records op diverse afstanden en als hoogtepunt won ik de nationale titel op de marathon. Begin 2018 ging het mis, ik liep een blessure op in mijn voet. Lange tijd was onduidelijk wat er aan de hand was, en diverse behandelingen mochten ook niet baten. Na een paar weken bood een collega haar ElliptiGo te leen aan, en daarvoor ben ik haar zeer dankbaar! Ik kon nog geen 10 passen hardlopen zonder pijn, maar op de ElliptiGo voelde ik geen pijn in mijn voet. Ik begon met korte stukjes, en in overleg met de sportarts kon ik het ElliptiGo-en vrij snel uitbreiden. Wat was het fijn dat ik weer iets kon doen dat een beetje op hardlopen leek! Het zou echter nog erg lang duren voordat ik weer écht kon hardlopen zonder pijn. Na acht maanden kon ik eindelijk weer een beetje beginnen met hardlopen: vijf keer één minuut. Dat stelde niet veel voor, maar gelukkig kon ik mij lekker uitleven op de ElliptiGo: ritjes van twee tot drie uur waren geen probleem. Na die eerste vijf minuten hardlopen heb ik het hardlopen geleidelijk aan weer kunnen opbouwen en twee maanden later liep ik weer een halve marathon. Het resultaat viel niet tegen: 1:22, slechts drie minuten boven mijn PR. In de maanden dat ik niet heb kunnen hardlopen heb ik mijn conditie dankzij de ElliptiGo goed kunnen behouden!

Aanvankelijk zag ik het ElliptiGo-en vooral als een noodzakelijk alternatief voor het hardlopen. Maar in de maanden dat ik de ElliptiGo te leen had begon ik er steeds meer plezier in te krijgen. Toen ik weer kon hardlopen realiseerde ik mij dat het juist goed zou zijn om met regelmaat een hardlooptraining te vervangen door de ElliptiGo omdat dit minder belastend is en ik hiermee wellicht toekomstige blessures kan voorkomen. Dus besloot ik om er zelf een aan te schaffen en zo kwam ik in contact met Wilma van Run on Wheels in Ridderkerk.

Wilma stelde toen voor dat ik eerst ook een Me-Mover zou uitproberen. Ik probeer graag iets nieuws uit, dus twee dagen nadat ik contact had gehad met Wilma werd er een Me-Mover bij mij thuis afgeleverd. De eerste paar ritjes moest ik echt even aan het apparaat wennen, maar na een week ging het erg lekker en begon ik ook de diverse mogelijkheden van het apparaat te ontdekken. Zo kun je variëren in hoever je de voetsteunen omhoog laat komen en ook is het mogelijk om éénbenig te trainen doordat de voetsteunen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Op die manier kun je verschillende spiergroepen trainen.

Ik heb de Me-Mover met veel plezier een maand kunnen proberen, en na die maand was het erg moeilijk om te beslissen of ik een ElliptiGo of een Me-Mover wilde aanschaffen.

Een ElliptiGo lijkt meer op hardlopen. De Me-Mover heeft minder weg van de hardloopbeweging, maar je kunt er wel meer verschillende spiergroepen mee trainen. Met zowel ElliptiGo als Me-Mover train je ook je core, maar met de Me-Mover train je dit net iets meer. Een ritje op de Me-Mover vond ik intensiever dan een ritje op de ElliptiGo. De Me-Mover komt meer aan op krachttraining, en zou een goede aanvulling zijn op het hardlopen. De ElliptiGo komt meer aan op duurtraining en zou eerder een vervanger zijn voor een looptraining.

Voor hardlopers (en ook voor andere sporters) zou zowel de ElliptiGo als de Me-Mover een goede alternatieve training zijn. Niet alleen wanneer je geblesseerd bent, maar ook als aanvulling of vervanging van je reguliere looptraining. De keus voor een ElliptiGo of Me-Mover is afhankelijk van het doel dat je ermee wilt bereiken en welke beweging je het prettigst vindt. Uiteindelijk heb ik zelf voor een ElliptiGo gekozen.

Ik hoop dat ik met behulp van de ElliptiGo toekomstige blessures kan voorkomen en nog veel mooie hardloop-prestaties mag leveren!

Jennie

19 jan 2019

Vanmorgen inde vrieskou een proefrit gemaakt met de MeMover. Even wennen, vooral als je stilstaat en daarna als je weer op gang moet komen. Wilma was super geduldig en nam ons met veel humor mee op een leuke tocht in de buurt. Het was een leuke ervaring en volgens Lidy een goede vervanging voor skaten. Top! Binnenkort bij wat warmer weer gaan een dagdeel huren en zelf een tocht uitzetten

Marc

3 december 2018

Onlangs op de internetsite www.runonwheelsridderkerk.nl van Wilma de ElliptiGo 8 gespot. Gelijk maar een afspraak gemaakt om een proefrit te maken. Zaterdag 10:45 staan er een ElliptiGo 8 en een Me-Mover klaar om uitgeprobeerd te worden.
Na zeer deskundige uitleg van Wilma over hoe met de Go en de Me te rijden gingen we de weg op. Wat een mooie beleving, zowel de Go als de Me steken zeer proffesioneel in elkaar en dat merk je ook aan de soepelheid waarmee ze over het wegdek rollen.
Onderweg heeft Wilma nog een aantal praktische tips gegeven over de Go en de Me. Mijn voorkeur gaat meer uit naar de Go dan de Me. Daar ga ik na een kop koffie dan ook mee naar huis. De Go past gemakkelijk in de auto.
Zondag maar gelijk een mooie rit gemaakt. Heerlijk om met m’n versleten knieën weer buiten te kunnen bewegen en de bekende (loop)routes te rijden.
De ervaringen die Wilma gedeeld heeft met mij blijken zeer waardevol tijdens mijn eerste tocht. Nu langzaam opbouwen naar een volledige work-out.

Tjeerd

8 november 2018

Met mijn stevig gebruikte (mishandelde?) Elliptigo vanuit Breda weer eens bij Wilma en Aad op de stoep. Aad kijkt droef naar mijn Go (en naar mij), maar gaat daarna liefdevol aan het werk voor een beurt en enkele verse onderdelen. En na een ruim uur, gevuld met koffie en een gezellige babbel, kan ik weer onvervaard terug naar Breda met een opgefriste Go.
Een dag later effe checke hoe het apparaat nu loopt. Nou, niks (meer) mis mee, als een zonnetje. In het zonnetje ook nog.
Bedankt weer voor het aangenaam verpozen en de prima service, Wilma en Aad!
 

Arno

3 november 2018

Bedankt weer voor de super goede service.
En de Me-Mover is echt super.
Gebruik hem ieder dag.
Top
 
 

Annet

29 oktober 2018

In mei heeft Wilma mij prima uitleg gegeven over de Elliptigo, waarna ik een stuk of tien keer met het (30 minuten-)groepje op maandagavond ben meegegaan. Op die manier werd ik er wat vertrouwder mee en kon ik beter afwegen of ik er zelf één wilde aanschaffen. Die knoop heb ik eind september doorgehakt en nu heb ik er inmiddels al drie weken plezier van. Met die mooie nazomerse dagen ben ik er vier keer per week mee op stap geweest (ongeveer 12,5 km per keer). Heerlijk. Echt een aanrader; Wilma en 'haar' Elliptigo's!
 
 
 
 

Margo van Dijk (58 jaar)

22 oktober 2018

In het voorjaar maakte ik kennis met Wilma. Zag haar door Rotterdam gaan op de Me Mover, direct een praatje aangeknoopt en de week erop een workshop gedaan samen met mijn zus. Hardlopen gaat niet meer vanwege artrose in mijn knie, maar dit apparaat dat gaat prima. Ik heb inmiddels mijn eigen Me Mover aangeschaft en daar ben ik ongelooflijk blij mee. Inmiddels heb ik er al zo'n 900 kilometer opzitten en het verveelt mij geen moment. Hij is zelfs mee geweest naar België waar ik via de knooppunten een paar mooie tochten heb gemaakt. Ik kan dus heerlijk buiten blijven trainen. Het is een investering maar die haal je er dubbel en dwars uit. Soms organiseert Wilma tegen een hele kleine vergoeding een training en daar kun je gewoon voor inschrijven. Kortom de beste aanschaf van dit jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monique

21 oktober 2018

Vorige week zondag heb ik de Elliptigo en Me-mover uitgeprobeerd onder begeleiding van Wilma.Wauw,best wel stoer om dit te doen hoor!En ik geloof ook zeker dat t bij me past.De Elliptigo was redelijk makkelijk onder de knie te krijgen al had ik met op-en afstappen nog wel n btje moeite.De lange beweging die je met je benen maakt vind ik heel prettig.De Me-mover daarintegen was wel even een dingetje! Dat is zo'n typisch gevalletje van t ziet er makkelijker uit dan dat het is! Je maakt met de me-mover veel kleinere bewegingen, en bent veel meer bezig in balans te blijven.Daardoor vond ik het op het eerste gezicht iets minder leuk om te doen maar ik denk dat ik het gewoon nog een keer moet proberen om een goed oordeel te kunnen vellen.Ik ben er voor mezelf nog niet uit wat mijn voorkeur heeft.Al met al een erg leuke ervaring,het was leerzaam en gezellig,Wilma was super geduldig met mij wat heel fijn was en wat een enthousiasme,als ik het nog niet al was was ik het zeker door Wilma geworden! Ook leuk vond ik dat mijn man,die met ons mee fietste,ook even op de me-mover mocht rijden.Wilma,super bedankt het was geweldig. Groetjes, Monique.

Tamara 

14 oktober 2018

Wat een geweldige ervaring! Je maakt vliegend je kilometers zonder dat je er erg in hebt.

ElliptioGO 11r te koop bij Run on Wheels Ridderkerk

Raymond 

14 oktober 2018

Zo dat was effe tof zeg!! Totaal nieuwe ervaring maar wát was dit tóf!! Zeker voor herhaling vatbaar. Na een korte uitleg ga je op pad en voor je het weet vlieg je over de straten. De eerste kennismaking leverde 37 prachtige kilometers op. Dikke knuffel voor onze Wilma, wat een schatje

Debby

13 oktober 2018

Wat een heerlijk enthousiaste vrouw, Wilma.
Ik ging zomaar even langs om te kijken wat een GO voor mij zou kunnen betekenen. Kom ik daar; mag ik gewoon even kleine stukjes proberen op de GO, de Arc en de Me Mover.
Nu weet ik helemaal niet meer wat ik moet kiezen.
De volgende dag maak ik op de GO en de Mover een proefrit en is het voor mij duidelijk: ik ga voor een Me Mover. Nog één nachtje slapen om te bedenken welke kleur het wordt. Ik ga voor cobalt blue, super mooi.

I like to move it, move it.

Diana Berkelouw

08 oktober 2018

Ik kon niet meer wachten tot de 10 lessen afgelopen zijn. Zaterdag mijn memover opgehaald ; bij de aankoop en de aflevering fantastisch geholpen door Wilma. Vandaag , zondag een ritje gemaakt van 10 km , pittig maar door de lessen die ik hiervoor heb gevolgd bij Run on Wheels goed te doen. Je hebt echt t gevoel wat gedaan te hebben zonder mijn knieën te veel te belasten. .
Super ding! !

Marieke Poeze

28 september 2018

In Augustus de Me Mover aangeschaft met een hele leuke intro dag in het Amsterdamse bos.
Nu een maand later waarop ik zeker 1x per week rond de 43 km op de Me Mover rijd en ik altijd al rond de 15 km hardloop, kan ik nu 22 km hardlopen volhouden, ws omdat je door de Me Mover een nog betere conditie krijgt en meer spier groepen traint !!
Ik raad hem echt iedereen aan, mijn fiets gebruik ik bijna niet meer ️

ElliptioGO 8c Run on Wheels Ridderkerk

Otto & Thea

18 september 2018

Dank je wel Wilma voor de zeer gastvrije ontvangst en goede begeleiding in de lastige beslissing om een Elliptigo aan te schaffen.
Met het aanbod om een week te huren is het enthousiasme enorm toegenomen.
Na een week willen we hem niet meer kwijt !
De beweging lijkt om hardlopen en dan zonder de pijn in knie en enkels !!
Super goed geholpen en echt heel blij met ons groene fitness apparaat op wielen ;-)

Bedankt !

Diana Berkelouw

14 september 2018

Vanmorgen een proefles gekregen op de memover! Heel vriendeliijke begeleiding en goede uitleg!!
Wat een super ding. Eerst maar 10 lessen nemen en als t dan nog steeds bevalt ga ik er zelf 1 kopen! Dank je voor de begeleiding!

Marinka & Arina

14 september 2018

Vanmorgen hebben wij een try out gedaan op de Me-Mover. Heel intensief en erg leuk! Bedankt Wilma voor deze enthousiaste les!

ElliptioGO 3c kopen in Ridderkerk

Fred Schaaf

8 september 2018

Twee jaar geleden bij Wilma “de Eliptigo” gekocht, omdat ik 4 x per week hardliep en rugklachten kreeg. Het hardlopen wordt nu afgewisseld met de Eliptigo en ik ben er zeer tevreden over!
Het is een geweldig apparaat die wekelijks gebruikt wordt, zo’n 30 km per keer ‘s ochtends vroeg. Wilma is zeer klantvriendelijk en adviseert je goed, ze heeft voor mij het stuur ook nog aangepast! Super.
De zaak “Run on wheels” van Wilma is echt een aanrader om daar de Eliptigo te kopen!

Johan & Sandra

6 september 2018

Run on Wheels of wat een feestje om een Elliptigo te kopen bij Wilma

Hardlopers, fietsers, wandelaars iedereen eigenlijk zou de Elliptigo een keer moeten proberen. Wij hebben het geprobeerd, twee keer gehuurd en wij waren meteen verkocht. We willen een Elliptigo en die hebben we nu ook en het was een feestje om ze te kopen en nu we ze hebben is het nog een groter feestje. Wat is het leuk om samen een route uit te zetten en zomaar heel ver weg te lopen of te fietsen (Elliptigoën als dat al een werkwoord is  ). Het gevoel op de Elliptigo is iets tussen fietsen en hardlopen in en het geeft je een  heerlijk vrij gevoel. Op onze eerste rit met de Elliptigo zijn we van Barendrecht naar Oostvoorne gereden, 90 kilometers op de klok. Best een pittig rondje, maar de volgende dag geen spierpijn, geen zware benen. Gewoon lekker de hele dag buiten geweest, super. Kost het wat? Ja zeker ze zijn best prijzig, maar voor het hele jaar door plezier en heerlijk buiten bewegen is het geen prijs. Wij zijn er super blij mee, probeer het ook een keer. Wilma gaat je daar zeker bij helpen.

 Groetjes Sandra & Johan

Wendy Bezemer

1 september 2018

Als fanatiek Elliptigo-er/sporter/ vakleerkracht LO zet ik nu dankzij Wilma de Me- Mover in tijdens mijn revalidatie om de beenspieren weer sterker te maken. Pas na een tweede keer proberen raakte ik overtuigd van de Me- Mover.

Vanwege een opgelopen, zware knieblessure, in januari 2014 was pijnvrij lopen lange tijd geen optie meer. Na de nodige operaties lijkt het dat ik eindelijk aan het langverwachte herstel kan beginnen.

De Me- Mover zorgt voor een goede afwisseling en training voor mijn beenspieren waardoor ik merkbaar sterker wordt. Voordeel van de Me- Mover is dat je afzonderlijk de benen kunt gebruiken en accenten kunt leggen in de training. De Elliptigo is sinds kort voor 10 min weer een optie. Doel is om "gewoon" weer te kunnen sporten en gymles te kunnen geven.

Ik ben fan van de Elliptigo maar de Me- Mover heb ik daar nu zeker aan toegevoegd!

Debbie

7 april 2018

Na een praatje en wat rond kijken een tryout op de Me-Mover onder begeleiding van Wilma. Wat een enthousiasme en wat een eerlijk advies, zonder enige sturing of met als doel je iets te verkopen om te verkopen. Ik kwam voor een ElliptiGo en ik ben inmiddels trotse eigenaar van de Me-Mover, het eerste trainingsdoel is vastgezet.

Ellis

maart 2018

Door artrose in mijn voeten gaat het uitlaten van de honden steeds lastiger. Met de Me-Mover gaat dat weer prima. Vooral nog op eigen terrein "baantjes" getrokken door het slechte weer maar afgelopen weekend eerste echte rondje met 1 van de hondjes gemaakt. Hond zit aan de heupriem en dat gaat echt heel goed, fijn is echt dat je stapvoets kan dus toen de hond vermoeid werd ik een stuk langzamer kan. Kijk uit naar beter weer en dan lekker op pad. Hele goede investering geweest.

I