Dit zeggen onze klanten over
Run on Wheels Ridderkerk
Schrijf ook uw recensie

Liesbeth Dunsink  5 september 2019

Vandaag een proefles op de Elliptigo gedaan. Wilma liet ook meteen de Me-Mover zien. Dus werd de proefles uitgebreid zodat ik ze alle twee uit kon proberen.Deskundig werd ik onder de arm genomen zodat de basisbeginselen van opstappen, stoppen, afstappen en bochten nemen goed onder de knie kwamen. Daarbij mag dat "onder de arm" nemen bijna letterlijk genomen worden. Wilma let goed op de veiligheid.

Daarna een rondje waarbij halfweg gewisseld werd van Elliptigo naar Me-Mover.
Compleet andere bewegingen en ander gevoel maar wel alletwee een heel goed gevoel. Nu maar eea laten bezinken en nadenken.

 Lenie de Wit   3 september 2019

5 weken geleden voor het eerst kennis gemaakt met de Me Mover. Was al een tijd op zoek naar iets wat mij het hardloopgevoel weer terug zou geven. Helaas al 2 jaar geblesseerd. Tijdens de eerste kennismaking meteen zo enthousiast geworden dat ik de Me Mover voor een maand heb gehuurd. Eerst kijken of mijn knie goed bleef gaan en of ik het leuk zou blijven vinden.De afgelopen maand zonder pijnklachten genoten van het Me Moveren dus afgelopen zaterdag na het eerste NK huiswaarts gekeerd met mijn eigen Me Mover. Daar ga ik een hoop plezier van hebben!

Wilma en Aad, bedankt voor de goede service!

Petra de Ruiter  31 juli 2019

In April dit jaar heb ik een proefrit gemaakt met de Me-Mover onder begeleiding van Wilma, en vond dit gelijk leuk. Ik heb me daarna gelijk ingeschreven voor een 10 rittenkaart voor de groepslessen van 30 minuten. De groepslessen zijn leuk en gezellig en het is ook nog goed voor je conditie, diverse spiergroepen in benen, billen, buik, rug en armen worden aan het werk gezet. En je heb ook nog eens contact met andere personen die in de les zitten.
Ik vind het zo leuk dat ik inmiddels zelf een Me-Mover heb gekocht en ben er erg blij.
Afgelopen zondagmiddag heb ik met Wilma een ronde van circa 19 km gedaan, en vond het erg leuk. Groetjes Petra.

Karin Verhoeven 30 juli 2019

ONTSPANNEN DOOR INSPANNEN !!
Dat is wat er bij mij gebeurt als ik beweeg op de Me-Mover. Ik ben blij dat ik Wilma heb leren kennen. Erg leuk om met Wilma aan kop een heerlijke rit te maken.

Rutger de Jong 29 juli 2019

Een maand of twee voor de marathon in Rotterdam kreeg ik een enkelblessure. Lopen zat er niet in en daarom ging ik op zoek naar een alternatieve training. In eerste instantie dacht ik aan de Elliptigo, maar toen Wilma me de Me-Mover liet zien, leek die veel meer aan te sluiten. Na een maand huren was ik verkocht. De Me-Mover is hard trainen, maar ook erg leuk. En kon ik de marathon gewoon uitlopen ondanks de geringe normale loopkilometers.
Het duurde even tot het vakantiegeld voor ik eindelijk zelf een Me-Mover kocht, maar ik ben er erg tevreden mee. Ook in de afgelopen warme dagen (record 40 C) kun je op de Me-Mover doortrainen als het voor lopen te warm is. Via een merenroute wist ik er met zwemstop toch 50 km uit te persen bij 36 C :)Ik word er ook steeds beter in. In het begin vond ik heuvels en bruggen nog vrij moeilijk. Nu vind ik het gaaf om te sprinten tegen een zo steil mogelijke heuvel.Wat ook fijn is, is dat Wilma meedenkt voor, tijdens en na de aanschaf, ze is zelf duidelijk ook enthousiast over de Me-Mover. Ik hoop dan ook dat ze nog meer klanten weet over te halen naar het NK Me-Mover te gaan.


Peter van Gent

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen bij Wilma met lessen op de Elliptigo. Dit als aanvulling op het fietsen. Het was een andere beweging en inspanning die ik in de proefles al snel onder de knie had.
Op zich kan je met de Elliptigo even snel jezelf verplaatsen als op de fiets hetgeen wel eens leuke situaties opleverde als je mensen passeerde op de racefiets. Zeker af en toe een wedstrijdje met Wilma hield het spannend.
Heb ook een aantal ritjes meegedaan die georganiseerd zijn in Zeeland, Goeree-Overflakkee en Zandvoort waarbij er zelfs een rondje over het circuit gereden moest worden. Later is door Wilma de Me-Mover geïntroduceerd en deze heb ik uitgeprobeerd. In het begin vond ik dit niet zo leuk als de Elliptigo.
Op een gegeven moment daar we in de groep moesten wisselen van de Elliptigo naar de Me-Mover steeds meer gaan genieten van dit grappige vervoersmiddel.
Zeker daar je hiermee veel intensiever sport dan op de Elliptigo. Zo ben ik zeker verslaafd geraakt aan de Me-Mover. Zelfs de Brienenoordbrug over is zeker te doen!
Ook kan je snel gaan op de Me-mover maar niet zo snel op op de Elliptigo.
Afwisseling om kracht te zetten op de Me-mover is ongekend. Je kan dit per been doen, allebei tegelijk, kleine snelle bewegingen maken of lange halen! Alles is mogelijk, daarom blijf ik het doen. Zeker in wekelijkse groep is dit gezellig om een rondje Ridderkerk te doen met wisselende routes.
De beslissing om er een te kopen is nog niet genomen daar het makkelijker en gezelliger is dit wekelijks te doen.
Voorlopig hoop ik dit nog te kunnen doen buiten het fietsen om.
Tot ziens in Ridderkerk bij Wilma,

Peter van Gent

Mireille Baart 

15 april 2019

Het jaar 2017 was voor mij als hardloopster een succesvol jaar. Ik verbeterde mijn persoonlijke records op diverse afstanden en als hoogtepunt won ik de nationale titel op de marathon. Begin 2018 ging het mis, ik liep een blessure op in mijn voet. Lange tijd was onduidelijk wat er aan de hand was, en diverse behandelingen mochten ook niet baten. Na een paar weken bood een collega haar ElliptiGo te leen aan, en daarvoor ben ik haar zeer dankbaar! Ik kon nog geen 10 passen hardlopen zonder pijn, maar op de ElliptiGo voelde ik geen pijn in mijn voet. Ik begon met korte stukjes, en in overleg met de sportarts kon ik het ElliptiGo-en vrij snel uitbreiden. Wat was het fijn dat ik weer iets kon doen dat een beetje op hardlopen leek! Het zou echter nog erg lang duren voordat ik weer écht kon hardlopen zonder pijn. Na acht maanden kon ik eindelijk weer een beetje beginnen met hardlopen: vijf keer één minuut. Dat stelde niet veel voor, maar gelukkig kon ik mij lekker uitleven op de ElliptiGo: ritjes van twee tot drie uur waren geen probleem. Na die eerste vijf minuten hardlopen heb ik het hardlopen geleidelijk aan weer kunnen opbouwen en twee maanden later liep ik weer een halve marathon. Het resultaat viel niet tegen: 1:22, slechts drie minuten boven mijn PR. In de maanden dat ik niet heb kunnen hardlopen heb ik mijn conditie dankzij de ElliptiGo goed kunnen behouden!

Aanvankelijk zag ik het ElliptiGo-en vooral als een noodzakelijk alternatief voor het hardlopen. Maar in de maanden dat ik de ElliptiGo te leen had begon ik er steeds meer plezier in te krijgen. Toen ik weer kon hardlopen realiseerde ik mij dat het juist goed zou zijn om met regelmaat een hardlooptraining te vervangen door de ElliptiGo omdat dit minder belastend is en ik hiermee wellicht toekomstige blessures kan voorkomen. Dus besloot ik om er zelf een aan te schaffen en zo kwam ik in contact met Wilma van Run on Wheels in Ridderkerk.

Wilma stelde toen voor dat ik eerst ook een Me-Mover zou uitproberen. Ik probeer graag iets nieuws uit, dus twee dagen nadat ik contact had gehad met Wilma werd er een Me-Mover bij mij thuis afgeleverd. De eerste paar ritjes moest ik echt even aan het apparaat wennen, maar na een week ging het erg lekker en begon ik ook de diverse mogelijkheden van het apparaat te ontdekken. Zo kun je variëren in hoever je de voetsteunen omhoog laat komen en ook is het mogelijk om éénbenig te trainen doordat de voetsteunen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Op die manier kun je verschillende spiergroepen trainen.

Ik heb de Me-Mover met veel plezier een maand kunnen proberen, en na die maand was het erg moeilijk om te beslissen of ik een ElliptiGo of een Me-Mover wilde aanschaffen.

Een ElliptiGo lijkt meer op hardlopen. De Me-Mover heeft minder weg van de hardloopbeweging, maar je kunt er wel meer verschillende spiergroepen mee trainen. Met zowel ElliptiGo als Me-Mover train je ook je core, maar met de Me-Mover train je dit net iets meer. Een ritje op de Me-Mover vond ik intensiever dan een ritje op de ElliptiGo. De Me-Mover komt meer aan op krachttraining, en zou een goede aanvulling zijn op het hardlopen. De ElliptiGo komt meer aan op duurtraining en zou eerder een vervanger zijn voor een looptraining.

Voor hardlopers (en ook voor andere sporters) zou zowel de ElliptiGo als de Me-Mover een goede alternatieve training zijn. Niet alleen wanneer je geblesseerd bent, maar ook als aanvulling of vervanging van je reguliere looptraining. De keus voor een ElliptiGo of Me-Mover is afhankelijk van het doel dat je ermee wilt bereiken en welke beweging je het prettigst vindt. Uiteindelijk heb ik zelf voor een ElliptiGo gekozen.

Ik hoop dat ik met behulp van de ElliptiGo toekomstige blessures kan voorkomen en nog veel mooie hardloop-prestaties mag leveren!

Jennie

19 jan 2019

Vanmorgen inde vrieskou een proefrit gemaakt met de MeMover. Even wennen, vooral als je stilstaat en daarna als je weer op gang moet komen. Wilma was super geduldig en nam ons met veel humor mee op een leuke tocht in de buurt. Het was een leuke ervaring en volgens Lidy een goede vervanging voor skaten. Top! Binnenkort bij wat warmer weer gaan een dagdeel huren en zelf een tocht uitzetten

Marc

3 december 2018

Onlangs op de internetsite www.runonwheelsridderkerk.nl van Wilma de ElliptiGo 8 gespot. Gelijk maar een afspraak gemaakt om een proefrit te maken. Zaterdag 10:45 staan er een ElliptiGo 8 en een Me-Mover klaar om uitgeprobeerd te worden.
Na zeer deskundige uitleg van Wilma over hoe met de Go en de Me te rijden gingen we de weg op. Wat een mooie beleving, zowel de Go als de Me steken zeer proffesioneel in elkaar en dat merk je ook aan de soepelheid waarmee ze over het wegdek rollen.
Onderweg heeft Wilma nog een aantal praktische tips gegeven over de Go en de Me. Mijn voorkeur gaat meer uit naar de Go dan de Me. Daar ga ik na een kop koffie dan ook mee naar huis. De Go past gemakkelijk in de auto.
Zondag maar gelijk een mooie rit gemaakt. Heerlijk om met m’n versleten knieën weer buiten te kunnen bewegen en de bekende (loop)routes te rijden.
De ervaringen die Wilma gedeeld heeft met mij blijken zeer waardevol tijdens mijn eerste tocht. Nu langzaam opbouwen naar een volledige work-out.

Tjeerd

8 november 2018

Met mijn stevig gebruikte (mishandelde?) Elliptigo vanuit Breda weer eens bij Wilma en Aad op de stoep. Aad kijkt droef naar mijn Go (en naar mij), maar gaat daarna liefdevol aan het werk voor een beurt en enkele verse onderdelen. En na een ruim uur, gevuld met koffie en een gezellige babbel, kan ik weer onvervaard terug naar Breda met een opgefriste Go.
Een dag later effe checke hoe het apparaat nu loopt. Nou, niks (meer) mis mee, als een zonnetje. In het zonnetje ook nog.
Bedankt weer voor het aangenaam verpozen en de prima service, Wilma en Aad!
 

Arno

3 november 2018

Bedankt weer voor de super goede service.
En de Me-Mover is echt super.
Gebruik hem ieder dag.
Top
 
 

Annet

29 oktober 2018

In mei heeft Wilma mij prima uitleg gegeven over de Elliptigo, waarna ik een stuk of tien keer met het (30 minuten-)groepje op maandagavond ben meegegaan. Op die manier werd ik er wat vertrouwder mee en kon ik beter afwegen of ik er zelf één wilde aanschaffen. Die knoop heb ik eind september doorgehakt en nu heb ik er inmiddels al drie weken plezier van. Met die mooie nazomerse dagen ben ik er vier keer per week mee op stap geweest (ongeveer 12,5 km per keer). Heerlijk. Echt een aanrader; Wilma en 'haar' Elliptigo's!
 
 
 
 

Margo van Dijk (58 jaar)

22 oktober 2018

In het voorjaar maakte ik kennis met Wilma. Zag haar door Rotterdam gaan op de Me Mover, direct een praatje aangeknoopt en de week erop een workshop gedaan samen met mijn zus. Hardlopen gaat niet meer vanwege artrose in mijn knie, maar dit apparaat dat gaat prima. Ik heb inmiddels mijn eigen Me Mover aangeschaft en daar ben ik ongelooflijk blij mee. Inmiddels heb ik er al zo'n 900 kilometer opzitten en het verveelt mij geen moment. Hij is zelfs mee geweest naar België waar ik via de knooppunten een paar mooie tochten heb gemaakt. Ik kan dus heerlijk buiten blijven trainen. Het is een investering maar die haal je er dubbel en dwars uit. Soms organiseert Wilma tegen een hele kleine vergoeding een training en daar kun je gewoon voor inschrijven. Kortom de beste aanschaf van dit jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monique

21 oktober 2018

Vorige week zondag heb ik de Elliptigo en Me-mover uitgeprobeerd onder begeleiding van Wilma.Wauw,best wel stoer om dit te doen hoor!En ik geloof ook zeker dat t bij me past.De Elliptigo was redelijk makkelijk onder de knie te krijgen al had ik met op-en afstappen nog wel n btje moeite.De lange beweging die je met je benen maakt vind ik heel prettig.De Me-mover daarintegen was wel even een dingetje! Dat is zo'n typisch gevalletje van t ziet er makkelijker uit dan dat het is! Je maakt met de me-mover veel kleinere bewegingen, en bent veel meer bezig in balans te blijven.Daardoor vond ik het op het eerste gezicht iets minder leuk om te doen maar ik denk dat ik het gewoon nog een keer moet proberen om een goed oordeel te kunnen vellen.Ik ben er voor mezelf nog niet uit wat mijn voorkeur heeft.Al met al een erg leuke ervaring,het was leerzaam en gezellig,Wilma was super geduldig met mij wat heel fijn was en wat een enthousiasme,als ik het nog niet al was was ik het zeker door Wilma geworden! Ook leuk vond ik dat mijn man,die met ons mee fietste,ook even op de me-mover mocht rijden.Wilma,super bedankt het was geweldig. Groetjes, Monique.

Tamara 

14 oktober 2018

Wat een geweldige ervaring! Je maakt vliegend je kilometers zonder dat je er erg in hebt.

ElliptioGO 11r te koop bij Run on Wheels Ridderkerk

Raymond 

14 oktober 2018

Zo dat was effe tof zeg!! Totaal nieuwe ervaring maar wát was dit tóf!! Zeker voor herhaling vatbaar. Na een korte uitleg ga je op pad en voor je het weet vlieg je over de straten. De eerste kennismaking leverde 37 prachtige kilometers op. Dikke knuffel voor onze Wilma, wat een schatje

Debby

13 oktober 2018

Wat een heerlijk enthousiaste vrouw, Wilma.
Ik ging zomaar even langs om te kijken wat een GO voor mij zou kunnen betekenen. Kom ik daar; mag ik gewoon even kleine stukjes proberen op de GO, de Arc en de Me Mover.
Nu weet ik helemaal niet meer wat ik moet kiezen.
De volgende dag maak ik op de GO en de Mover een proefrit en is het voor mij duidelijk: ik ga voor een Me Mover. Nog één nachtje slapen om te bedenken welke kleur het wordt. Ik ga voor cobalt blue, super mooi.

I like to move it, move it.

Diana Berkelouw

08 oktober 2018

Ik kon niet meer wachten tot de 10 lessen afgelopen zijn. Zaterdag mijn memover opgehaald ; bij de aankoop en de aflevering fantastisch geholpen door Wilma. Vandaag , zondag een ritje gemaakt van 10 km , pittig maar door de lessen die ik hiervoor heb gevolgd bij Run on Wheels goed te doen. Je hebt echt t gevoel wat gedaan te hebben zonder mijn knieën te veel te belasten. .
Super ding! !

Marieke Poeze

28 september 2018

In Augustus de Me Mover aangeschaft met een hele leuke intro dag in het Amsterdamse bos.
Nu een maand later waarop ik zeker 1x per week rond de 43 km op de Me Mover rijd en ik altijd al rond de 15 km hardloop, kan ik nu 22 km hardlopen volhouden, ws omdat je door de Me Mover een nog betere conditie krijgt en meer spier groepen traint !!
Ik raad hem echt iedereen aan, mijn fiets gebruik ik bijna niet meer ️

ElliptioGO 8c Run on Wheels Ridderkerk

Otto & Thea

18 september 2018

Dank je wel Wilma voor de zeer gastvrije ontvangst en goede begeleiding in de lastige beslissing om een Elliptigo aan te schaffen.
Met het aanbod om een week te huren is het enthousiasme enorm toegenomen.
Na een week willen we hem niet meer kwijt !
De beweging lijkt om hardlopen en dan zonder de pijn in knie en enkels !!
Super goed geholpen en echt heel blij met ons groene fitness apparaat op wielen ;-)

Bedankt !

Diana Berkelouw

14 september 2018

Vanmorgen een proefles gekregen op de memover! Heel vriendeliijke begeleiding en goede uitleg!!
Wat een super ding. Eerst maar 10 lessen nemen en als t dan nog steeds bevalt ga ik er zelf 1 kopen! Dank je voor de begeleiding!

Marinka & Arina

14 september 2018

Vanmorgen hebben wij een try out gedaan op de Me-Mover. Heel intensief en erg leuk! Bedankt Wilma voor deze enthousiaste les!

ElliptioGO 3c kopen in Ridderkerk

Fred Schaaf

8 september 2018

Twee jaar geleden bij Wilma “de Eliptigo” gekocht, omdat ik 4 x per week hardliep en rugklachten kreeg. Het hardlopen wordt nu afgewisseld met de Eliptigo en ik ben er zeer tevreden over!
Het is een geweldig apparaat die wekelijks gebruikt wordt, zo’n 30 km per keer ‘s ochtends vroeg. Wilma is zeer klantvriendelijk en adviseert je goed, ze heeft voor mij het stuur ook nog aangepast! Super.
De zaak “Run on wheels” van Wilma is echt een aanrader om daar de Eliptigo te kopen!

Johan & Sandra

6 september 2018

Run on Wheels of wat een feestje om een Elliptigo te kopen bij Wilma

Hardlopers, fietsers, wandelaars iedereen eigenlijk zou de Elliptigo een keer moeten proberen. Wij hebben het geprobeerd, twee keer gehuurd en wij waren meteen verkocht. We willen een Elliptigo en die hebben we nu ook en het was een feestje om ze te kopen en nu we ze hebben is het nog een groter feestje. Wat is het leuk om samen een route uit te zetten en zomaar heel ver weg te lopen of te fietsen (Elliptigoën als dat al een werkwoord is  ). Het gevoel op de Elliptigo is iets tussen fietsen en hardlopen in en het geeft je een  heerlijk vrij gevoel. Op onze eerste rit met de Elliptigo zijn we van Barendrecht naar Oostvoorne gereden, 90 kilometers op de klok. Best een pittig rondje, maar de volgende dag geen spierpijn, geen zware benen. Gewoon lekker de hele dag buiten geweest, super. Kost het wat? Ja zeker ze zijn best prijzig, maar voor het hele jaar door plezier en heerlijk buiten bewegen is het geen prijs. Wij zijn er super blij mee, probeer het ook een keer. Wilma gaat je daar zeker bij helpen.

 Groetjes Sandra & Johan

Wendy Bezemer

1 september 2018

Als fanatiek Elliptigo-er/sporter/ vakleerkracht LO zet ik nu dankzij Wilma de Me- Mover in tijdens mijn revalidatie om de beenspieren weer sterker te maken. Pas na een tweede keer proberen raakte ik overtuigd van de Me- Mover.

Vanwege een opgelopen, zware knieblessure, in januari 2014 was pijnvrij lopen lange tijd geen optie meer. Na de nodige operaties lijkt het dat ik eindelijk aan het langverwachte herstel kan beginnen.

De Me- Mover zorgt voor een goede afwisseling en training voor mijn beenspieren waardoor ik merkbaar sterker wordt. Voordeel van de Me- Mover is dat je afzonderlijk de benen kunt gebruiken en accenten kunt leggen in de training. De Elliptigo is sinds kort voor 10 min weer een optie. Doel is om "gewoon" weer te kunnen sporten en gymles te kunnen geven.

Ik ben fan van de Elliptigo maar de Me- Mover heb ik daar nu zeker aan toegevoegd!

Debbie

7 april 2018

Na een praatje en wat rond kijken een tryout op de Me-Mover onder begeleiding van Wilma. Wat een enthousiasme en wat een eerlijk advies, zonder enige sturing of met als doel je iets te verkopen om te verkopen. Ik kwam voor een ElliptiGo en ik ben inmiddels trotse eigenaar van de Me-Mover, het eerste trainingsdoel is vastgezet.

Ellis

maart 2018

Door artrose in mijn voeten gaat het uitlaten van de honden steeds lastiger. Met de Me-Mover gaat dat weer prima. Vooral nog op eigen terrein "baantjes" getrokken door het slechte weer maar afgelopen weekend eerste echte rondje met 1 van de hondjes gemaakt. Hond zit aan de heupriem en dat gaat echt heel goed, fijn is echt dat je stapvoets kan dus toen de hond vermoeid werd ik een stuk langzamer kan. Kijk uit naar beter weer en dan lekker op pad. Hele goede investering geweest.