RoW jubileum header
12,5 jaar Run on Wheels

Vier deze prachtige mijlpaal met ons mee met feestelijke jubileumkortingen!

Jubileumactie

Van 14 mei tot en met 29 juni mooie aanbiedingen!

🎉Run on Wheels viert feest🎉 We bestaan namelijk 12,5 jaar! Dat vieren we met een mooie jubileumactie. Profiteer van feestelijke prijzen en leuke extra’s! 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Me-Mover demo-model voor slechts €999,- plus een accessoirepakket t.w.v. €110! Of ga voor een splinternieuwe Me-Mover met scherpe actieprijzen, ook met een accessoirepakket t.w.v. €110.

Naast de Me-Movers geven we ook op onze andere stand up bikes mooie kortingen:
✅ Diverse elliptigo’s nieuw en gebruikt
✅ Streetsteppers  van € 2290,-  nu v.a. 1000.-

*actie vanaf 14 mei tot 29 juni*

Bezoek onze winkel op afspraak voor persoonlijk advies.

Profiteer nu van onze mooie jubileum-actieprijzen

Bekijk hieronder de actieproducten en kom langs in onze winkel in Zwijndrecht. Van harte welkom!

1
3
4
5
6
sporten met artrose

‘Door de Me-Mover heb ik mijn vrijheid terug gekregen!’ Petra

sporten met artrose

Train de belangrijkste spiergroepen

Tijdens het Me-Moveren train je maar liefst zes van de acht belangrijkste spiergroepen. Bovendien sport je in de buitenlucht! Je zal veel bekijks krijgen van hardlopers en wielrenners terwijl jij voorbij racet. 

sporten met artrose

Werk aan je conditie en verbrandt calorieën

Je bouwt een conditie op en verbrandt veel calorieën door de hoge intensiteit tijdens het Me-Moveren. In vergelijking met traditioneel fietsen verbrandt je tussen de 30% en 40% meer calorieën. 

sporten met artrose

Ook voor pre- en postoperatieve behandeling

De Me-Mover is ook geschikt voor mensen met een: meniscus-, kruisband(en)- en spierscheuring. Daarnaast kan de Me-Mover ook gebruikt worden als pre- en postoperatieve behandeling. 

Margo - revalideert van haar heupprothese 

Afgelopen december werd ik 60 jaar. Op 15 januari 2020 ben ik geopereerd en kreeg een nieuwe heup. Tot aan de operatie ben ik op de Me-Mover blijven trainen die ik in 2018 heb gekocht. De fysio vond het belangrijk dat ik in beweging bleef. Nu ben ik al weer buiten aan het trainen met mijn nieuwe heup en dat gaat prima op de Me-Mover, omdat de impact op mijn lichaam bijzonder laag is. De Me-Mover past dus prima in mijn revalidatie programma.

Patty - heeft problemen met haar knie

Wij, mijn man en ik, hebben nu sinds 7 nov 2019 een mover en zijn er erg tevreden over. Je moved er zo makkelijk 10 km mee weg. Helaas vanwege het slechte weer en wat problemen wat er precies met mijn knie is iets minder kunnen rijden. Maar de kniearts was erg enthousiast over de mover. En trouwens op de mover gaat het beter dan lopen. En de verkopers zijn super aardige mensen en ook erg geïnteresseerd. Ik zeg aanrader die mover.

Lenie - krijgt het hardloopgevoel weer terug

Vijf weken geleden voor het eerst kennis gemaakt met de Me Mover. Was al een tijd op zoek naar iets wat mij het hardloopgevoel weer terug zou geven. Helaas al 2 jaar geblesseerd. Tijdens de eerste kennismaking meteen zo enthousiast geworden dat ik de Me Mover voor een maand heb gehuurd. Eerst kijken of mijn knie goed bleef gaan en of ik het leuk zou blijven vinden. De afgelopen maand zonder pijnklachten genoten van het Me Moveren.Wilma en Aad, bedankt voor de goede service!

Stel een vraag